Bild
Seuraava artikkeli

Enduropyörä testi: 2-t vai 4-t?

Uutiset

Bike-lehden 10/09 numerossa on testissä seitsemän erikokoista enduropyörää erilaisin moottorein. Mikä moottorityyppi ja kuutiotilavuus on sopivin harrastekuskin yleispyöräksi?

"..testin kevyin ja ketterin".
"..kovin yllättäjä."
"..kestosuosikki."
"..monipuolinen, varma valinta".
"..optimaalinen kokoluokka."
"..kaikkea on paljon."
"...mainio yleipyörä."

Enduropyöriä on tarjolla todella laaja valikoima: 125-kuutioisista kaksitahdeista yli 500-kuutioisiin nelitahtisiin. Biken testiin otettiin mukaan ainoastaan tehdastekoisia enduropyöriä, joilla pääsee suoraan kaupanlattialta ajamaan ja kisoihin.

Pyörät valittiin edustamaan eri kokoluokkia 2-t ja 4-t moottorityypeissä. Tässä testissä emme etsineet vm. 2010 parasta tai kisakäyttöön nopeinta enduroa, vaan nimenomaan harrastekäytön kannalta sopivinta mantsaa. Testikuljettajat - ikähaarukaltaan 14 - 64 v - ovat kaikki aktiivisia enduronharrastajia.

Oletko sinä aloittamassa rupulikumiharrastusta tai pähkäilemässä mihin pyörään vaihtaa? Lue ensin Biken testi. Numero 10/2009 on nyt saatavilla Lehtipisteistä kautta maan.

Varsinainen vm. 2010 koko malliston kattava testi ajetaan lumilla. Biken talviendurotesti ilmestyy tuttuun tapaan alkuvuodesta. Tilaamalla lehden saat sen käsiisi ensimmäisenä.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.