Bild
Seuraava artikkeli

Ducati myytävänä?

Uutiset

Moottoripyörävalmistaja Ducatin kerrotaan olevan myytävänä. Pääomasijoitusyhtiö Investindustrial on ilmoittanut Ducatin olevan myynnissä miljardin euron hintaan. Todennäköisin ostaja on joku isoista autonvalmistajista.

Tällä hetkellä Ducatin omistaa italialainen pääomasijoitusyhtiö Investindustrial, joka on Financial Timesin mukaan ilmoittanut haluavansa myydä moottoripyörävalmistajan vuoden loppuun mennessä.

- Ducati on tällä hetkellä erinomaisen yhtiö, mutta jatkaakseen kasvua, se tarvitsee tuekseen maailmanluokan teollisuuskumppanin, kertoi Investindustrialin Andrea Bonomi Financial Timesille.

Miehen mukaan useat aasialaiset, eurooppalaiset ja yhdysvaltalaiset yhtiöt ovat kiinnostuneita ostamaan Ducatin. Huhuissa ovat esiintyneet Volkswagen ja BMW, mutta myös intialainen moottoripyörävalmistaja Mahindra. Myös Mercedes Benz, joka on viime aikoina tiivistänyt yhteistyötään Ducatin kanssa on varteenotettava ostajaehdokas.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.