Bild
Seuraava artikkeli
Classic Motorshow’n ensimmäisenä tuntina lauantaina oli hyvin tilaa tutkia moottoripyöriä.

Classic Motorshow:ssa yleisöennätys

Uutiset

Lahden Messukeskuksessa viime viikonloppuna 5.–6. toukokuuta järjestetty suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely, Classic Motorshow, keräsi kahden päivän aikana yhteensä 19 384 kävijää.

Classic Motorshow oli jälleen monipuolinen näyttely, jossa eri-ikäiset autot olivat pääosassa. Sen lisäksi katsottavissa autojen lisäksi oli moottoripyöriä, mopoja, moottorikelkkoja, erilaisia työkoneita ja raskasta kalustoa.

Näyttelyn teemana oli brittikulkuneuvot, ja mukana olivat perinteiset brittipyörät, kuten BSA, Ariel, Norton, Matchless ja Triumph. Vanhin näyttelyn brittipyörä vuoden 1914 Rudge Multi vuodelta 1914.

” Näyttelystä saamamme palaute on jälleen hyvää, mikä on tärkeintä. Kävijämäärä ylitti tavoitteen. Lauantai oli näyttelyn 11-vuotisen historian vilkkain, mikä ruuhkautti liikennettä messukeskuksen ympäristössä”, totesi järjestäjän edustaja ja Classic Motorshown isä Risto Laine.

Vuoden 2019 Classic Motorshow järjestetään 4.–5. toukokuuta. Teemana on tuolloin urheiluautot.
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.