Parituntinen Hyvinkäältä Hämeeseen

Mukava muutaman tunnin ajolenkki, joka on käytännössä pelkkää mutkaa. Tämä on yksi lempireittejäni.

Tiet pääasiallisesti hyvässä kunnossa. Lähtö Hyvinkäältä Hausjärvelle on loivaa mutkittelua. Siitä Janakkalaan on jo vähän mukavampaa ja mutkikkaampaa.
Sitten alkaakin herkuttelu. Janakkala - Lammi väli on todella hauska pätkä. Siellä on paljon mukavan jyrkkiä ja pitkiä mutkia.
Tie Lammilta Mommilaan on mukava, ja hyvä paikka testata jousituksen toimintaa, sillä tiessä on aika paljon halkeamia. Halkeamat eivät kuitenkaan ole juurikaan haitaksi, päin vastoin, ne tekevät ajamisen hauskaksi.
Mommilasta sitten Sälinkääseen ja sieltä takaisin lähtöpaikkaan Hyvinkäälle.

Mukava muutaman tunnin ajolenkki, joka on käytännössä pelkkää mutkaa. Tämä on yksi lempireittejäni. Tiet pääasiallisesti hyvässä kunnossa. Lähtö Hyvinkäältä Hausjärvelle on loivaa mutkittelua. Siitä Janakkalaan on jo vähän mukavampaa ja mutkikkaampaa. Sitten alkaakin herkuttelu. Janakkala - Lammi väli on todella hauska pätkä. Siellä on paljon mukavan jyrkkiä ja pitkiä mutkia. Tie Lammilta Mommilaan on mukava, ja hyvä paikka testata jousituksen toimintaa, sillä tiessä on aika paljon halkeamia. Halkeamat eivät kuitenkaan ole juurikaan haitaksi, päin vastoin, ne tekevät ajamisen hauskaksi. Mommilasta sitten Sälinkääseen ja sieltä takaisin lähtöpaikkaan Hyvinkäälle.
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: