CBR 125 R

Hondan uusi nelitahtipiikki. NSR:n seuraaja.Hondan uusi nelitahtipiikki. NSR:n seuraaja.
Tuote
Honda
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Itselläni on tuo -07 CBR ja oma arvioni siitä on että mahtava peli kertakaikkiaan. Kone on käynyt aina ihan moitteettomasti ( välillä ei mutta siitä lisää kohta ). En tiedä miski ihmiset sanovat, että " VOI VOI ku sen pieni kevari, pitää olla yzäri maantienlaiva" itse olen N. 180 cm pitkä ja ihan hyvin siihen mahtuu.
  Heikkoudet
  Itselläni on ollut nyt vähän ongelmia pyörän tyhjäkäynnin kierrosluvun kanssa ( voi kyllä johtua siitä kun menin torailemaan verkkosuodattimen kanssa). Hondan koneessa on sellainen tyyppivika, kun hondassa on vetävä vaihteisto eli se toimii paremmin liikkeessä ja kun ekaa kertaa kokeilin pyörää ja pysähdyin risteykseen ja aloin normaalisti pistää vaihdetta alaspäin niin ei vaihteet menneetkään silmään ( asia korjaantuu kun löysää vähän kytkintä ) .Takajousitus on kakspäällä aika inhottava, kun perä painuu niin alas.
  Yhteenveto
  Mitä siihen voi lisätä? Mahtava ensimmäiseksi pyöräksi.
  Julkaistu 2011-10-19 09:19
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Kaikille ihan sitä vaan et 6. vaihteen ei ole tarkoitus olla tykki vaihe sillä pääsee suoralla sen 100-110km/h, mutta alemmilla kierroksiella kun esim 5. vaihteella.. jos joku ei vielä ymmärtänyt se on matka vaihde.. kun olet ajamassa vaikka 200km samaa tietä niin pääset vähemmällä kulutuksella..
  Heikkoudet
  ei ole
  Yhteenveto
  kaikin puolin kelpo peli
  Julkaistu 2011-08-15 10:18
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Iniskää, että on pieni, entä jos v**** oon ite pieni tyttö! Eipä paljo vara ostella muuta ku ei jalat yllä maahan! Oon ollu tosi tyytyväinen kyllä yleisesti. Ketterä kaupunkiajossa ja kyllä kiihtyy iha tarpeeks valoista. Huippuja irtoo joku ~120km/h omasta vakiosta. Perus siisti ulkoasu, ei mitää turhaa (karmeet vilkut, mutta eipä oo kummonen juttu tytöltäkään vaihtaa). Kyydissäistujan ei tarttee istuu metrii korkeemmalla ku kuski, niinku monissa muissa kyykyissä. Luotettava! Ja pieniruokanen. Äänet on vakionaki iha hyvät.
  Heikkoudet
  Isoilla nopeuksilla kaipais vääntöö enemmän. Jos kakspäällä + matkatavaraa joku 10kg nii kyllä hyytyy 80km/h, jos pikkunenki mäen näkönen tulee vastaan. Kutosella ei kiihy mihinkää, nii joutuu pelailemaan vitosen ja kutosen välillä turhan paljo. Perä valahtaa kakspäällä aika alas, mutta ei vaikuta miusta ohjattavuuteen. Ketteryydestä taas plussaa :) YKSIN ajettaessa kuitenki ihanteellinen! (ei kakspäälläkää paha) Ittee on ärsyttäny, ku nii lyhyt ykkönen, mutta siihenki tottuu. Valoista ei kerkee toiselle puolelle risteystä, ku heti pitää jo heittää kakkosta silmään.
  Yhteenveto
  Varma ja luotettava Honda. Ketterä hallita nii kaupungissa, ku mutkateillä tai isoilla nopeuksilla. Hyvä ajoasento, ei paikat puudu. Tilaa pidemmällekkin kuskille. Tehoja vois olla enemmänki, mutta viritys aika helppoo, ku suosittu pyörä. Tosin, kuten joku sano, nälkä taitaa kasvaa syödessä... Näin ainaki miusta tuntuu. Paljo tulee kommenttia, (ei tosin kovispojilta) että iha nätti pyörähä sulla on. Suosittelen erittäin lämpimästi, jos etsit varmaa vastiketta rahoillesi :)
  Julkaistu 2011-07-25 08:45
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Matala kulutus, omassa yhteiskulutus (kaupunki+maantie) 2,7L/100km Oma peli vuodelta 2006 ja siitä asti sillä oon ajanut, eikä mitään ylimääräistä huollettavaa tähän päivään mennessä!
  Heikkoudet
  Ohuet renkaat ja ehkä vähän polkupyörämäinen alla. Mutta ajamaan mahtuu helposti, itse 182cm ja hyvin siihen penkkiin oon aina solahtanu ilman mitään ylimääräistä änkemistä. Ulkonäkö ei välttämättä edusta mitään kaikkein kauneinta 6-vaihteen vääntö alkaa vakiona vähän loppua kesken kun huippuja haetaan
  Yhteenveto
  Hinta/laatusuhteeltaan ehdoton huippu! Matala kulutus, viitsii ajella ihan huvikseenkin kun ei syö kukkarosta hirveesti. (Tosin tämä ei varmaan kiinnosta puoliakaan pappabetalar-tyypeistä kun isi maksaa pyörän ja bensat, itselläni näin ei ollut.) Luotettava ja toimiva pyörä, ei ylimääräistä huolta osien hajoomisesta kesken ajon yms. Omalla pyörällä parhaimmillaan mittariin 135-140km/h
  Julkaistu 2011-07-04 12:20
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Kiihtyvyys Moottori kestää kauemmin kuin 2 tahtisissa kulutus 2-3L/100km
  Heikkoudet
  Ohuet renkaat Kääntyvyys Peilit Pieni Pyörä
  Yhteenveto
  Luotettava pyörä! Täystehosena pyörän saa kulkeen 145km/h ja kaks päällä joku 120-130km/h
  Julkaistu 2011-06-27 09:51
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  +Kulutus +Kiihtyvyys +Siedettävä hinta +Ei tartte kokoajan olla korjaamas niinku kakstahtiromuja
  Heikkoudet
  -Renkaiden koko, ja pieni koko muutenkin -Vois kulkea vähän lujempaakin, toki aina voi virittää. (Suomessahan ei missään saa ajaa yli 120kmh joten nopeus on periaatteessa ihan riittävä.)
  Yhteenveto
  Hyvä pyörä! Toimii varmasti ja luotettavasti, eikä tarvi haistella kakstahdin hajuisia vaatteita tai korjata joka toinen päivä.
  Julkaistu 2011-05-30 09:09
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  öö ei ole ja se ei ole mikään yllätys:D
  Heikkoudet
  Tien tukkeena autojen sekä parempien kevarien tiellä koska yksinkertaisesti cbr ei kulje mihinkään.
  Yhteenveto
  Cbr= Paskin kevari. hidas. nelari. naurettava. kaikki pilkkaa. renkaat 2cm:DD. lelun näköne. ja turha cebari poikie haastella et ehkä on parempi ku myytte tuon ruoskan pois ni ei tarvi noita cebareita kahtella/naureskella:D antaisin arvosanaksi 0 mutta täällä ei ole kuin 1 niin menkööt
  Julkaistu 2011-05-26 13:07
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  +2010 ja sitä vanhemmat mallit halpoja +n. 3 litraa satasella +Helppo käsitellä
  Heikkoudet
  -koko, eihän se tuo liian uskottavalta näytä -tehot, tippuu satasen alle monesti mäissä, lähinnä ylämäissä
  Yhteenveto
  Pyörä on hyvä ajaa eikä kaksi päälläkään ajo-ominaisuudet heikkene kovin. Vääntö ei vain meinaa satasen alueilla itsellä oikein riittää, tai lähinnä jos kohdalle sattuu yhtään enempi vastatuulta. Erittäin hyvä valinta kokemattomalle kuskille alhaisen hinnan ja helppouden vuoksi. Matkaa tulee itsekkin jonkin verran tuolla ajeltua, ja silloin on vain kestettävä se että ylämäissä ja vastatuulella se 100 km/h voi tehdä todella tiukkaa.
  Julkaistu 2011-05-26 13:07
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  +Vie vähän bensaa (3-4l/100km +Kiihdytyksessä voittaa monet 2t kevarit kuten GPR:än.. +Kulkee ihan riittävästi (noin 120 oikeaa nopeutta)
  Heikkoudet
  -Monen mukaan pienen kokoinen (no jaa.. Kevarit kyllä yleensä ovat moottoripyöriä pienempiä) -Kapeat renkaat ja huonopitoiset renkaat vakiona (Asia korjaantuu kun ajaa ne ensimmäiset vaan loppuun) -Tärisee yläkierroksilla (häiritsevästi?)
  Yhteenveto
  +Kulutus +Kulkeminen (jos YBR:llä saa pienellä yrittämisellä 120 lasiin mutkatiellä, niin on kumma jos tää ei muka kulje)
  Julkaistu 2011-05-11 14:42
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  +Hinta +kulkee ihan hyvin, varsinkin hieman piristettynä, 2-tahdit meenee kyl kiihdytyksissä ohi (yllätys) + Kuluttaa vähän +hyvä käsitellä
  Heikkoudet
  -hieman kapeahko
  Yhteenveto
  Todella hyvä pyörä, jolla kehtaa mennä motarillekkin päristeleen. En osaa oikein mitään huonoa sanoa.
  Julkaistu 2011-05-02 09:01
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  + Hinta - Tonnilla voi saada n. 20tkm ajetun, hyvin pidetyn pyörän + Äänet on kohdallaan + Nopeus perus A1-luokkaa, tietysti ne 2-tahdit menee ohitse + Helppo käsitellä, hyvä ensimmäiseksi pyöräksi -+ Koko - Vaikka haukutaankin pieneksi, niin hyvin mahtuu isompikin ihminen istumaan ja silti on mukava ajaa
  Heikkoudet
  -+ Koko - Voisihan tuo vähän leveämpi olla - Renkaat vakiona, mutta isompia renkaita saa kaupasta, ja asettuvat hyvin vakio vanteellekkin
  Yhteenveto
  Hyvä piikki ensimmäiseksi pyöräksi. Helppo käsitellä ja mutkiinkin uskaltaa mennä vauhdilla, sillä pyörä taittuu kuin ajatuksen voimasta. Olen ajanut "näsäriäkin" ja voisin helposti suositella tätä mieluummin kuin NSR:rää. Vaikka CBR onkin pienempi niin kyllä sillä on helpompi ajaa kuin NSR:llä. Isompi kokoisen pyörän voi sitten hankkia myöhemmällä iällä.
  Julkaistu 2011-04-18 10:19
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Hinta/Laatu suhde kohdallaan Hiljainen Kiihtyvyys Ei vie paljon bensaa
  Heikkoudet
  Jousitus kaksipäällä ajettaessa Ohut takanakki
  Yhteenveto
  Helvetin hyvä pyörä
  Julkaistu 2011-03-29 09:35
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  kyllä varmasti pystyt hallitsemaan tuota kun olet jo mopolla ajellut. Pyörä ei ole ollenkaan paha hallittava, päin vastoin.vaikka onhan aikaslailla erilainen ajaa kuin enskamopoa, mutta vähän aluks pientä harjoittelua ja totuttelemista niin kyllä se siitä pikku hiljaa alkaa luonnistua. Jos vakio mopolla ennen ajellut niin kannattaa alottaa varovasti, ettei karkaa käsistä vaikkei piikissä ei nyt kauheasti sitä tehoa ole. Kannatta ehdottomasti hankkia tällänen seppo. paras hinta laatu suhde. kyllä aina mopot voittaa ja toi 09 malli on vielä ruiskulla niin on vielä vähä tehokkaampi.
  Julkaistu 2011-02-10 10:34
 • Arvosana
  4/5
  Yhteenveto
  Mitä mieltä olette, pystyyko 165/50 tyttö hallitsemaan kys mp\\\'tä? Olen miettiny -09 mallia kun kesällä täytän sen 16. Nyt on kaks vuotta ajeltu Derbillä, joka virittämättömänä on osoittautunu aika luumuksi.
  Julkaistu 2011-02-09 16:00
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Itsellä 2009 mallin ruisku CBR 10kW +Halpa hinnaltaan ja kuluiltaan. vie alle 3,5l/100km +halvat vakuutukset +Kulkupuolesta ja kiihtyvyydeltään vakiopiikkien huippua (esim Yamaha Yzf125r jää viivoilla kuin tikku paskaan :) )Itsellä ottaa huippuja 120-130 navigaarrotinopeutta +Laadukas. Olen laittanut ja purkanut paljon pyöriä ja CBR on erittäin hyvin suunniteltu ja tehty. +Pomminvarma pyörä, jota ei hajalle saa. Ei huoltoa juur ollenkaan +Erittäin rentoa ajaa pitkää matkaa, ja voi huoletta ajaa satoja kilsoja putkeen, kun koneen jäähdytys toimii niin loistavasti.
  Heikkoudet
  -Kapeahkot renkaat ja vakio vilkut on rumat -2t miehet vittuilee (tosin sitte voi vittuilla takas, ku 2t miehet työntelee tienviertä pitkin kotiin, ku on vehje leiponu kiinni.)
  Yhteenveto
  *Halpa *Nopea vakioksi *Varmatoiminen pomminvarma kone *Järkevä valinta = Jättäkää derbit yms muut kyykyt pois laskuista, koska niistä saa huonompaa laatua kalliimmalla... It`s just a bike, but i like it.
  Julkaistu 2011-02-09 10:12
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -halpa -Kestävä -pieni bensan kulutus -luotettava
  Heikkoudet
  -vähän pieni -tehokkaampi vois olla
  Yhteenveto
  cbr on kyllä kaikinpuolin hyvä piikki (ittellä 2006 malli). En ole kyllä katunut ostoa hetkeäkään. Hyvän käytetyn saa halvalla, eikä uudenkaan hinta ole paha. Onhan se vähän tehoton ja pieni, mutta sehän on vain piikki. Eihän se kakstahteja viivoilta voita, mutta kyllä silti kakatahdit häviävät kestävyydessä, bensa laskussa ja luotettavuudessa. Itte ajoin tolla kesällä suomenlahdelta jäämerelle eikä ollut mitään ongelmia vaikka ajoin 15 tuntia putkeen 30 asteen helteessä.Olis kakstahtia jo monta kertaa joutunut korjaamaan ja mäntää vaihtamaan.Ei kakstahdil olis kaus päässyt ku olis leikannu kiinni. Kyllä nyt talvella kun mopolla ja kelkalla joutuu ajamaan, ku ei raaski sepolla ajaa niin jää vaan kaipaamaan taas kesän ajokelejä. Suosittelen kyllä todella paljon. Ittellä ei kauheesti kokemusta muista piikeistä, mutta varmasti luotettavuudessa ja kaikessa muussakin parhaasta päästä!
  Julkaistu 2010-12-10 09:29
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  -hyvä -halpa -kulutus
  Heikkoudet
  -ruma
  Yhteenveto
  hyvä 4t kevari. näyttää mopolta ostakaa mielummin yzf-r
  Julkaistu 2010-11-15 09:31
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  +Ulkonäkö +Kulutus minimaalinen verrattuna muihin pyöriin +Ohuet renkaat = vähemmän tuulivastusta ja se tarkoittaa parempaa kiihdytystä. +Hyvä kiihdytys +Hinta/laatu suhde +Hyvin Hyvin vähän vikoja sanon minä +koko (jos olet sopivan kokoinen pyörää varten eli kannattaa aina testata pyörää ennenkuin ostaa sen) +Hyvä ääni
  Heikkoudet
  -Vilkut liian rumat -Teho 6-vaihteella -koko (Jos olet liian suuri pyörää varten)
  Yhteenveto
  Erinomainen aloittelija pyörä.
  Julkaistu 2010-10-08 08:33
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Kaikki
  Heikkoudet
  -
  Yhteenveto
  Aivan huikea kevari
  Julkaistu 2010-10-05 08:55
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  +Kuluttaa todella vähän +Hyvä kiihtyvyys VAKIOKSI +Hyvä ajaa +Hinta +Ulkonäkö +Hyvä alavääntö (pitkät matkat +++)
  Heikkoudet
  -Rumat vilkut ja kilventeline (Itse vaihdettu minivilkut ja kilventeline) -Äänet sais olla paremmat (Devilin tehari ja 2-t pelletkin paskoo housuihinsa)
  Yhteenveto
  Jos hieman säätää niin aivan perhanan hyvä peli! Itsellä -06 Repsoli, aivan upea. Harmi vain että repsolia ei tehty ruiskulla.
  Julkaistu 2010-09-20 10:29
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  Ei ainakaa pääse liian pöyhkeäksi omalla pyörällään.
  Heikkoudet
  Tehariderbitki menee ohi.
  Yhteenveto
  Just ohitin tollasen mopolla.
  Julkaistu 2010-09-14 09:34
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  +hyvä kiihtyvyys +hyvä alavääntö +hyvännäköinen +vähäruokainen +pitkä takuu +todella hyvä ajaa
  Heikkoudet
  -ruma kilventeline ja vilkut -vasen käsi puutuu syystä tai toisesta ainakin minulla
  Yhteenveto
  hyvä eka kevari... kyllä sillä sen 2 vuotta jaksaa ajaa ellei ylikin :)
  Julkaistu 2010-08-23 08:49
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  + kiihtyy hyvin vakiona + KULUTUS + hinta/laatu suhde + ajettavuus + vähän vikoja + hondan laatutyötä + hyvä ajoasento
  Heikkoudet
  - kapeat renkaat (itse ajoin ekat loppuun ja ostin leveämmät) - kokoa saisi olla enemmän - 6-vaihteella ei jaksa vääntää - jousitus liian löysä
  Yhteenveto
  mahtava pyörä. millekkään isolle kuskille en suosittele mutta itselle aivan riittävä (175 cm) Yoshimuran teharilla aivan mahtavat äänet tulee jopa 2-t miehet kateellisiksi :) huippujen valittajat muistakaa että suomessa ei saa edes ajaa yli 120km/h
  Julkaistu 2010-08-19 08:32
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  ei jaksa listata on niin paljon
  Heikkoudet
  - ohuet renkaat - kevyt
  Yhteenveto
  Suosittelen. Ajoin 300km putkeen ja vielä olisi voinut jatkaa. Ei mitään suurta valittamisen aihetta =)
  Julkaistu 2010-08-16 08:37
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  - Ihan komea ulkonäkö -Nelari, eli vitun huoltovapaa -Kulutus, ittelä vie sen 2,5l/100km -Vääntö -Ajotuntuma, mukavuus jne, voi ajaa pitempiäki matkoja
  Heikkoudet
  -Näyttää ihan oikeasti lelulta kuskin pukilta -Moottoritiellä saattaa olla hieman ongelmia vakiolla -Äänet vois olla vähän paremmat -Näyttää pieneltä jos iso mies ajaa =)
  Yhteenveto
  Vaikka tässä on lukenu noita haukkuja ja hyviä puolia, Honda cbr125r -09 omistajana (Ruisku) voin ihan puhtaalla omatunnolla sanoa, että tykkään itse pyörästä aivan sikana. Kiihtyvyys on sen verran omaa luokkaa että vie kyllä monet muut VAKIO 2-tahdit, jotkut tuossa valittivat että pyörä on liian pieni, no, itse olen sen 186Cm pitkä ja kyllä se menee ihan näppärästi minullakin, se kait riippuu sitten kuskista...=) Kulkupuolesta jotkut väittää sen 80 WTF?? ittelä on hieman kiihytyspainotteiset välit ja menee silti sen 120, vakioväleillä meni sen 130 suoralla.. Jos olisin uudelleen tilanteen edessä minkä pyörän ostasin, ostasin seepran uudelleen, tulee hyvin halvaksi verrattuna 2-tahteihin joista saa kokoajan olla näpräämässä jotain tilpehööriä ja tämä syöntipuoli... 2,5 litraa on ihan tosi, mixatulla ajotyylillä =) Ostakaa jos on rahat vähissä tai jos tahdotte luotettavan pyörän, itse ainakin suosittelen.
  Julkaistu 2010-07-23 09:48
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  hieno ja kantsii asentaa devilin teho putki sillo siit lähtee sellanen ääni ettei mitään rajaa jess tosi hyvä ajettavuus hienot värit
  Heikkoudet
  vähä liian pieni kokonen
  Yhteenveto
  tosi hyvä. tää homma sanoo et mun pitäis kirjottaa enemmääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääänn
  Julkaistu 2010-07-14 09:25
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  helppo pienen kuskin hallittava ei tarvi huoltaa koko ajan kulutus ei tarvi huolehtia 2t öljystä
  Heikkoudet
  liian kevyt, onneton motarilla tuntuu ku ajais mopoa laiska, vittumainen kiihyttää motarille ei ole paljoa moottoripyörän tuntua ei näytä kovin moottoripyörältä, separi on kapeampi ja muutenki pienempi ku mun ex mopot
  Yhteenveto
  jos oot 160cm 45kg painava kuski tai sitten isompi kuski, jolla ei ole kovin hyvät käsittelytaidot nii ostakaa cbr. ihan hyvä eka pyörä, mutta jos haluatte moottoripyörän tuntoa nii ostakaa aprilia rs. ainoa huono puoli siinä on, että kun itse olen 167cm ja 53kg niin tehopiikillä kiihdytettäessä saa pitää kunnolla kiinni ja mennä muna-asentoon että ei lähe pyörä alta. kannattaa myös varoa vaihtamasta tehopiikillä vahingossa vaihdetta pienemmälle, nykäsee keulan 40cm ilmaan 90km/h vauhdista :D toisin sanoen kaatuminen on lähellä. vielä sen verran niille vauhtifanaatikoille, että se on aivan sama paljonko se pyörä kulkee kun suomessa ei kuitenkaan saa ajaa kuin 120km/h. mutta se kiihtyvyys! kun olen lainannut separia kaverilta niin motarille kiihytettäessä tuntuu että taakse kertyy vain jonoa joka alkaa ketuttamaan aika mukavasti. siispä välttäkää moottoriteitä ruuhkaisilla kellonajoilla ;)
  Julkaistu 2010-07-10 18:13
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  kestävä,ite ja lapset ajanu 24000 eikä oo tarvinu vaihtaa ku renkaat ja ketjut ja rattaat
  Heikkoudet
  niukinnaukin 80km/h vastatuuleen (180cm/90kg)
  Yhteenveto
  hinta/laatu suhde ok tuskin tarkotettu pitkän matkan ajoon hyvä peli ensimmäiseks mp:ksi
  Julkaistu 2010-06-29 19:05
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  hyvän näkönen,ripeä, maukkaat äänet jos putkistoo/änkkää vaihtaa, huiput nelariks aika hyvät.
  Heikkoudet
  renkaat onku fillarista..
  Yhteenveto
  Kannattaa ostaa ! hetkeekään en ole katunu ja ei vituta yhtään kun 2 tahti moottorisahakuskit vetäsee ohitte ja seuraavan mutkan takana vaihtavat mäntää...
  Julkaistu 2010-06-24 12:53
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  kestävä honda
  Heikkoudet
  6-vaihde
  Yhteenveto
  Todella hyvä ostos jos on hommaamassa oikeaa kulkupeliä, eikä mitään vitun peniksenjatketta. Renkaiden kapeudella ei oo ajon kannalta paskan vertaa väliä, ihtellä 110/80 takana ja ihan hyvin on riittäny.
  Julkaistu 2010-06-01 12:57
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  Kuulkees Kuulkees Pojat ostakee Suzuki rgf kyl jää noi v** räsätki takavaloi haistelee. niin jää cebaritkin.. XD
  Julkaistu 2010-05-10 09:04
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  -
  Heikkoudet
  -
  Yhteenveto
  mikä vuos malli ois paras virittäää? luulempa että ruiskun viritys menee aika kaliiks?
  Julkaistu 2010-04-19 08:44
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  4 tahti saa törkeen hyvät äänet kun laittaa 166cc malossin ja devilin putken ja laittaa lyömää liekkiä kokeiltu on
  Heikkoudet
  kulkee vakiona ihan liian vähä, ei kiihdy erityisesti , kapeat renkaat, kyllä jos huippuja haluaa kannattaa ostaa ennemmin nsr
  Yhteenveto
  ihan hyvä pyörä jos ostaa 166cc koneen ja vaikka nyt sen devilin putken
  Julkaistu 2010-04-15 08:36
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  -Honda -Honda
  Heikkoudet
  - Ruma - Nelari - Polkupyörä
  Yhteenveto
  - Jos ei Nishikin polkupyörä kelpaa - Älä osta
  Julkaistu 2010-02-22 09:50
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  - Sopii naisille - Hinta - kulutus
  Heikkoudet
  - tehoton - 6 vaihde - näyttää polkupyörältä - yhtä kapeet renkaat kun polkupyöräs - tankki näyttää kuskin paikalta aika lussulta - Huiput - bensamittari - hävii 2 tahdeille - äänet vakiona - kilventeline vakiona
  Yhteenveto
  osta jos muuhun ei oo varaa. Mutta varaudu 2 tahti kevareitten omistajien vittuiluun.
  Julkaistu 2010-02-08 10:47
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  vm. 2007 seppo on ihan siistin näkönen, huiput ajettu vakio sepolla 130 km/h... Kone jaksaa vääntää ja kiihtyy ihan kivasti...Pensalasku ei oo kauheen iso ku ei vie kauheesti
  Heikkoudet
  kapea takanakki, kutosvaihe "turha" jos ei vaiha pienempää takaratasta
  Yhteenveto
  Kaikin puolin mukava ajettava ja takanakki vaihettu itellä 110. Todellakaan ei ole paska vekotin tämä ruisku cebari, ite ajoin sen 3tkm viime kesänä... yks takuuhuolto ollut, koska koneesta meni kiertokangen alapäänlaakeri ja sen takia kaikki muu. Takuuseen siis meni ja eipä tuo ollut mun aiheuttama. Vähän enempi vois tehoa kyllä olla.
  Julkaistu 2010-02-05 22:53
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Pääsee paikasta toiseen ilman paskanhajuisia vaatteita ja öljysiä näppejä.
  Heikkoudet
  Vakiona ehkä lusu, muttei haittaa paskan vertaa.
  Yhteenveto
  ei helvetti jotkut 190cm 100kg lihaksikkaat amisjellukat täällä runkkailee NSR:illeen ja kutsuvat CBR:ää naisten pyöräksi. Gimme a fucking break.
  Julkaistu 2010-02-04 10:16
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  Luotettava Kulutus Ketterä kaupungissa
  Heikkoudet
  Katteet ei anna jaloille mitään suojaa Moottoriteillä onneton Pienehkö koko
  Yhteenveto
  Perus 4-t kevari, jolla pääsee A paikasta B paikkaan huoletta. Nappivalinta henkilölle, joka ei halua olla pyöräänsä koko ajan rappaamassa.
  Julkaistu 2009-11-25 08:26
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Kulkee hyvin ja on kovat äänet kun laittaa devilin teharin kiinni. Pieni polttoaineen kulutus. Renkaat olen myös vaihtanut isompiin. Kevarini on 07 vuoden.
  Heikkoudet
  Ei ole.
  Yhteenveto
  Hyvä kevari. Aitoa Honda laatua. Kannattaa ostaa.
  Julkaistu 2009-10-06 16:58
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Näppärä ja kuluttaa todella vähän. Pitkä reissukin sujui onnistuneesti. Ei jäänyt motarillakaan tien tukkeeksi.
  Heikkoudet
  6-vaihde.
  Yhteenveto
  Hyvä pyörä.
  Julkaistu 2009-09-15 17:26
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  kuluttaa vähän kestää ja kestää, komea HELPPO VIRITTÄÄ!! tuolla 166cc ja arrowilla tämä minun oma ruisku 2008 noin 164kmh
  Heikkoudet
  pieni ja ehkä hieman laiska VAKIONA!
  Yhteenveto
  paras hyvä nopea ja komea ei voi muuta sanoa halpa!
  Julkaistu 2009-09-12 12:25
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Tosi hieno, kulkee mukavasti, säästää sairaasti bensaa, hyvä ajaa 2 päällä, täydellä tankilla menee tosi pitkälle
  Heikkoudet
  -
  Yhteenveto
  Tosi hyvä pyörä ainakin ensimmäiseksi piikiksi. Suosittelen kaikille, ketkä haluavat taloudellisen pyörän.
  Julkaistu 2009-07-24 10:53
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  ihan ketterä
  Heikkoudet
  ihan liian laiska
  Yhteenveto
  2 tahti teiden mahti -> 4 tahti teiden tukko. : ) no ei aivan mutta jos pysytään 125cc niin silloin mutta tietenkin tohon cbrään 180 niin johan alkaa vääntämään kokeiltu on
  Julkaistu 2009-07-14 08:59
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  niin yritttäkää ymmärtää työ varsinkin, jotka haukutte että tämä on edelleen 4-TAHTI, ei se haukkumallla muutu 2-TAHTISEKSI. ja CBR on kyllä ihan omaa luokkaansa. Ei kannata haukkua jos ette ole ajanut. :P
  Heikkoudet
  pieni takarengas.
  Yhteenveto
  4-tahtiksi aivan huippu.
  Julkaistu 2009-05-29 11:49
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  kiihtyy ja toimii joka hetkessä. Todella luotettava ajopeli. Monesti on viivalla jätetty muut kevarit taakse, vaikka vielä oma ceparini on vakio. Hemmetin vähän kuluttaa. huomasin että kaksi päällä ajaessa satoja kilometrejä kulutus nousi vain 4-5 litraan. Ei paha. Itse kun ostin sepun niin kyllä taittu het ekassa kuukaudessa lokakuussa 4500 kilometriä. hemmetin hyvä ajopeli.
  Heikkoudet
  renkaitten kapeus ei ole niin suuri juttu mutta kyllä sen on huomannut että vakautta tarvitsisi mutkiin ja onhan se kosmeettinen haitta. kuten mainittua 6 vaihde potuttaa täälläkin päässä sekä 1 vaihteen lyhyys. vähän ehkä liian pysty asento mutta siihen tottuu. Olen myös huomannut vasemman kämmenen puutumista.
  Yhteenveto
  Niin hyvä pyörä on ollut ettei kaduta eikä vituta vaikka siihen se yzf tuliskin viereen. hemmetin hyvä nelari. Jos haluutte varman, vähäkulutuksisen, hyvän ja komean pyörän niin kannatan ehdottomasti.
  Julkaistu 2009-05-11 21:51
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  repsol väritys mukava pyörä kokonaisuudessaan
  Heikkoudet
  vauhtia sai tyynellä säällä vähän alamäkeen n.126 mun -04 repsol juhlamalli on hyytyny aikasen montakertaa, onneks on 5 vuotta takuuta niin kaikki uudet moottorin käämitykset ja puolat mitä siihen on jouduttu vaihtaan on menny takuun piikkiin, onneks (puolat maksaa n.250 kipale) hyytyy ylämäkeen kun välitykset on liian isot, ja eri välityksiä ei saa merkkikohtasena ainaskaa, saattaa EHKÄ löytyä sopiva jostain muusta mallista kevari se on, ja kW rajotus ois 11kW, mutta CBR on vain 9,7kW (muka täys tehon) "ehkä kuulemma pienet kuristukset putkessa", v*tut, katoin että putki sais olla puol senttiä paksumpaa, ja ennen vaimenninta on mikäs muukaan kuin katalysaattori (??? ahistaako häh), ja vaimenninkin tottakai ahistaa aina vähän. ilman ottoo ei kannata räplätä tai kaasari menee sekasin (en tiiä tarkaalleen millä perusteella se sitä bensaa oikeen hörppii) tankki menee tyhjäks puolet nopeemmin kun vähän ilman ottoo yrittää parantaa
  Yhteenveto
  oon ajanu pyöräl n, 12000 rupee vaan v*tuttaa koko hoito alkuun oli kyllä ihan hyvä kulkupeli kuulemma mallissa on ollu vähän tyyppivikoja ja yksittäisiä vikoja, kyllähän sen toki uskon, mutta ne kaikki vaan on sattunu mun kohalle onko kenties muilla ollut jotain vastaavaa, kun googletatte muita jolla on ollu vikoja kenties, tai yritätte edes löytää jotain jolle on käyny samalla lailla
  Julkaistu 2009-04-11 14:12
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Ite ajelin tuossa syksyn aikana yli 4500km ja en voi kuin kehua. Mitään vikaa ei ole ollut ajanut asiansakkin erinomaisesti, itellä 08-malli. Kulutus on naurettavan pieni 3l/100km. Tehoissa ei ole pahemmin eroja jos vertaa Yzf:ään, cbr 10kw ja Yzf 10,7kw ja kiihtyvyys on oikeastaan täysin sama. Cbr on saanut luumu maineensa sen suosion takia, mutta karu fakta on se että cbr vie viivalta monia A1-tehoisia 2-tahteja, esim Rs, TT on sitten ihan toinen juttu. Ite hommasin Arrowin putkiston ja pärisee niin helvetisti, päät kääntyy mopopojilla ja isommiltakin pärräilijöiltä tulee respectii. Se on totta että 6-vaihe ei tahdo vetää loppuun. Ite vaihoin nyt talven aikana 14-44 välit, niin nyt pitäisi jaksaa vääntää loppuun asti. En ole kyllä katunut sekunttiakaan sen jälkeen kun ostin cbr:än :)
  Julkaistu 2009-02-10 21:20
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  Naisille hyvä pyörä
  Heikkoudet
  Ei ole. Täydellinen piikki naisille
  Yhteenveto
  Naisille suunnattu pyörä
  Julkaistu 2009-02-07 02:15
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  pieni bensankulutus
  Heikkoudet
  v** kapeet renkaat ja tehonpuute
  Yhteenveto
  nsr parempi xD
  Julkaistu 2009-01-21 08:51
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -bensan kulutus(vie vähän) -Nelitahtisuus(omasta mielestä) -Kulkee hyvin nelariks ja A1 tehosista piikeistä ihan kärkipäässä. -Helppo käsitellä. -Todella luotettava
  Heikkoudet
  -Takavanne ja rengas aikas kapea, mutta asiaa saa vähän paranneltua hommaamalla vaikka sen 120 tai 130 leveän renkaan. -Teho, jos verrataa täysteho 2t piikkeihin.
  Yhteenveto
  Omalla ceparilla on ajettu noin 20 000kilometriä joista olen itse ajannut noin 13500km.Ei ole ollut mitään vikaa.Omsta mielestä todella mukava ajaa ja muutenkin hyvä pyörä.Tehoa kaipaisi jossain tilanteissa lisää, mutta olen ajannut myös motarilla ja hyvin siellä autojen perässä pysyttyyiin.Huipuksi olen saannut sen +135km/h mittariin.
  Julkaistu 2008-10-04 22:00
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  -hyvät äänet ;) -syö vähän bensaa -komea ainaki 07->
  Heikkoudet
  -minusta liian kapea(pyörä sekä renkaat)
  Yhteenveto
  todella kannattava ostos.. suosittelen kovasti, koska ei syö bensaa, 4- tahti ja aika komea ;D
  Julkaistu 2008-10-03 08:28
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  -Halpa -Taattua honda laatua -Mukava kaupunkiajossa -Kulutus vain 3l/100km -Nelariksi pirteä
  Heikkoudet
  - Alhainen huippunopeus, mittarin mukaan 130(oikeata vain n.120) - Onneton kiihtyvyys - Näyttää jopa mopokyykkyihin verrattuna pieneltä - Jousitus aivan liian löysä - Viritysmahdollisuus muiden nelarien tapaan heikkoa - Äänet
  Yhteenveto
  Normi ajoon loistava valinta alhaisen hinnan takia.
  Julkaistu 2008-09-17 07:48
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Olisko tämä vai kenties 2008 vuoden Yamaha parempi? Olisin juuri kevaria ostamassa ja haluasin tietää kumpi olisi parempi. Hondassa on kyllä pitempi takuu, mutta Yamaha on komeampi. Toisaalta Honda on halvempikin. Mutta jos Yamahassa saisi kirittyä paljonki hinnasta pois niin kannataisiko sitten Yamaha hommata?
  Julkaistu 2008-09-01 15:32
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Tehokas ja kiihtyy hyvin 4-tahti piikiksi Kuluttaa vähän Ei tarvitse huoltaa usein Pitkä takuu (4 vuotta) Aika yleinen, osien saanti hyvä Edullinen Hyvä ajoasento 2007- ulkonäkö hieno, näyttää isommalta präktältä
  Heikkoudet
  6-vaihteella hyytyy Vähän liian kapeat renkaat Ehkä liian yleinen? 2004-2006 ulkonäkö liian kapea
  Yhteenveto
  Cebari on tehokas pyörä 4-tahti piikiksi. 2-tahdit toki voittaa tehoissa, mutta 4-tahti on luotettavampi, ei kuluta niin paljon, eikä myöskään haise. Cbr:llä onnistuu myös matkanteko, ainakin jos ajetaan korkeintaan 100-nopeusrajoitusalueella. Kaupunkipörräily myös onnistuu hyvin. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä pyörä hintaansa nähden!
  Julkaistu 2008-09-01 08:13
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  ääni teharilla, hinta.
  Heikkoudet
  naurettavan pieni, renkaat varmaan oöllitty polkupyörästä
  Yhteenveto
  surkea alikasvanut kevari
  Julkaistu 2008-09-01 08:13
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  halpa kevyt
  Heikkoudet
  tehoton vakiona ei voi tehdä keulimis lähtöä liikenne valoista kunnolla liian kapea hunot/liian kapeat renkaat laiska 6 vaihde keulin kulmaa ja painoin kaikin voimin taka jarrua kyllä jarrutti mutta liuku ehkä 1/4 kierrosta ja lensin selälleni nyt uus taka jarru ja keuliminen onnistuu
  Yhteenveto
  toimiva pyörä jos ei ole rahaa parempaan jos on niin ostakaa yamahan uus piikki tai aprilian uus...
  Julkaistu 2008-08-15 16:05
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  Kevyt Suhteellisen tehokas 4-tahtipiikiksi Ketterä Helppo aloittelijallekin Kiihtyvyys (4-tahdiksi) Kulutus
  Heikkoudet
  Kapea (ei näytä moottoripyörältä) Renkaiden leveys Ulkonäkö kaiken kaikkiaan ei miellytä
  Yhteenveto
  Hondalta tarvitaan samanlainen veto kuin Yamahalta; Yzf R6 -> Yzf R125. Cbr600(rr?)->Cbr125r(r?). Muuten hyvä pyörä aloittelijalle, ei jää jalkoihin taajamassa.
  Julkaistu 2008-07-28 08:33
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  -Halpa -Kuluttaa vähän
  Heikkoudet
  -Ruma -Kapeat renkaat -Pienikokoinen -Näyttää polkupyörältä
  Yhteenveto
  Jos ei muuhun ole varaa niin ostaa sitten sepon...
  Julkaistu 2008-07-19 21:42
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -Halpa hankintahinta -Kestää, kestää ja kestää -Pitkä takuuaika -Pieni kulutus -2-tahti ei haise -Ajoasento -Osien saatavuus -Äänet -Ei juuri tyyppivikoja -Ruisku -07->
  Heikkoudet
  -Renkaat (taakse 130 leveä ja vakio takarengas eteen-> hyvä) -Huiput (välitysten vaihdolla ja virillähän sekin korjaantuu)
  Yhteenveto
  Helvetin hyvä pyörä. Sitten kaikille tehoista ruikuttajille: Vie kannen koneistamolle avarrettavaksi, hommaa teharin ja vaihtaa kaasarin niin pääsee hyvin enemmän kun mitä saa ajaa :) Renkaiksi itse valitsisin taakse 140, tai 130 leveän ja eteen 100 leveän renkaan :P
  Julkaistu 2008-06-16 22:40
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  hyvä hinta kestävä piiiiiiitkä takuu mukava ajaa ja kiihtyy hyvin ison miehen alla (mitat 183/95)
  Heikkoudet
  hieman kapea ohjaustanko ja ohuet renkaat
  Yhteenveto
  paras hinta/laatusuhde suomessa myytävistä 125cc pyöristä
  Julkaistu 2008-06-03 19:50
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Näppärähän tuo nyt on. Suht tyylikäs. Verraten 2-tahtimiesten valituksiin: kulutus. Hinta - laatu -suhde.
  Heikkoudet
  2-tahtikuskien napina. Ipanoiden (7-lk ja alaspäin) napina. Tuuli. Kutosvaihde. Bensamittari WTF
  Yhteenveto
  Kyllähän tuolla 8000+ on tullut ajettua. Kelpovehje maanteille, mutta kyllä saa sinnitellä suuremmilla ja nopeimmilla teillä että pysyy autoilijoiden mukana. Myönnettäköön että tuttavan RS:ää koitettaessa (täystehoinen) meinasi itku tulla, niin hienoa kyytiä se oli, mutta olen ollut ihan tyytyväinen CBR:llä ajoon. Huippunopeus riippuu melkoisesti olosuhteista. Kysymys: viritysputkistojen hintoja?
  Julkaistu 2008-05-28 16:09
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Hyvä ajaa, ei kuluta paljon p*skaakaan
  Heikkoudet
  Renkaat (omassa vaihdettu), Mehupillin kokoinen pakoputki (omassa arrowin tehari), benssa mittarin ailahteleva toiminta
  Yhteenveto
  H*lvetin hyvä pyörä. Kaikki mitä tarvitaan
  Julkaistu 2008-05-19 08:39
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  No eipä noita pahemmi tunnu oleva
  Heikkoudet
  --
  Yhteenveto
  Siis herranjumala miun 72 vuosmalli pappa tunturis on yhtä leveet renkaat ja älkää nyt hyvät miehet ostako 4-tahti piikkiiä jos haluutte niistä tehoakin irti. Ja vaikka 2-tahti piikkejä pitää huoltaa enemmä ni on niillä mukavampaa ajaa elikkä ostakaa nyt vaik Honda Nsr tai Aprilia RS..
  Julkaistu 2008-04-26 21:01
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Kohtalainen kiihtyvyys ja huippunopeus, itellä -05 joka toki on hieman -07mallia laiskempi. Hieman ehkä kaipaisin kiihtyvyyttää ja huippinopeutta kun omalla vakiolla kulkee sen 105-110 suoralla ilman tuulta, vastatuulessa 100 ja myötätuulessa jaksaa 6:sellakin vetää kunnolla, nopeus suunnilleen 120. Ihan siedettäviä nopeuksia mutta suosittelen ostamaan -07 tai uudemman mallin. Reilu 8000km tuli ajettua viime kesänä ilman pienintäkään ongelmaa. Kerran tuli käytyä pienellä 600km lenkillä, ilman ongelmia, ilman suurempia puutumisia. Paikathan sitä toki puutuvat ajoi sitte millä pyörällä tahansa. Pituutta ~175cm eikä ongelmia. Ens kesänä tarkotus ajaa melkein 900km putkeen x2.
  Heikkoudet
  En nyt tiedä mikä v***u niis renkais on muka vikana. Joo hieman pienet? mutta ajamiseen ei vaikuta millään lailla. Miinuksena 6 vaihteen huono vääntö/jaksaminen & 1 vaihteen lyhyys, keuliminen ykkös vaihteella jää niin v***n lyhyeksi.
  Yhteenveto
  Hyvä pyörä jos jaksaa kuunnella 2-tahti urpojen ikuista v***uilua ja ininää.
  Julkaistu 2008-03-19 09:55
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  niitä on mainittu tarpeeksi.
  Heikkoudet
  Kuten myös näitä.
  Yhteenveto
  \"-Jos suunnittelet vähän pitempien matkojen taittamista niin älä osta.. Paikathan siinä puutuu, eikä varmaan tämmöinen piikki kestä max. 300km matkaa pinta kaasullakaan ennen kuin leikkaa.\" sanoi CBR mielipide. Ajoin 500km kuudessa tunnissa, ei puhettakaan paikkojen puutumisesta ja huollonkin mukaan moottori oli todella hyvässä kunnossa. Eli pyörä kestää matka-ajoakin, ja on oikeastaan todella hyvä siinä.
  Julkaistu 2008-02-08 10:48
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  a-1 tehoisista nopeimpia todella luotettava, kertaakaan ei ole jättänyt tien päälle hyvä ajoasento, ei tule liikaa painoa käsille aika tärinätön pyörä erittäin hyvä varaosa ja viritysosa saanti ei pahaa kaksitahti hajua tytöt tykkää
  Heikkoudet
  jousitus kaksi päällä ajaessa
  Yhteenveto
  parempaa pyörää saa etsiä ja yksikään 4-tahti kevari ei ole tullut ohi. Eikä myöskään jotkut kaksitahdit.
  Julkaistu 2008-02-06 11:53
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  LUOTETTAVA!!!, mukavan pieni, ei oo syöppö, halpa, hyvä ajettava.
  Heikkoudet
  Huiput vain 125km/h, ei sovi 2 päällä ajamiseen.
  Yhteenveto
  Ite oon ajanu omalla cebarilla 9000km viime kesänä, MITÄÄN VIKAA EI OLE OLLU!!!
  Julkaistu 2008-01-23 09:16
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  -Ulkonäkö, jos ei ota kokoa huomioon. -Kulutus -Nopeus on riittävä Suomen motareille, vaikka oikeata kaistaa sitä joutuukin ajamaan... -Kiva \"pärräily\" pyörä kaupungissa
  Heikkoudet
  -Pieni kaikin puolin -Jos suunnittelet vähän pitempien matkojen taittamista niin älä osta.. Paikathan siinä puutuu, eikä varmaan tämmöinen piikki kestä max. 300km matkaa pinta kaasullakaan ennen kuin leikkaa.
  Yhteenveto
  Hieno pyörä kaikin puolin, koko on suuri miinus. Kulutus vähäinen, täydellinen suomalaisille teineille, paitsi niille \"vauhtihirmuille\". Ensi vuoden Yamaha R125 kyllä varmaankin pöllyttää Cebaria...
  Julkaistu 2008-01-01 21:10
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  hyvännäköinen (varsinkin -07 malli) pieni kulutus hyvä ajaa ei tarvi korjailla
  Heikkoudet
  kapeat renkaat (huono ominaisuus vai pieni ulkonäöllinen seikka???) nuhainen verrattuna TT-2tahteihin mutta kuka vittu vertailee 25 hevosvoimasta räsää 15 hevosvoimaiseen sebariin?
  Yhteenveto
  todella hyvä kevari mikäli tarkoituksena ei välttämättä ole venyttää pippeliä
  Julkaistu 2007-12-10 09:14
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  ei vie bensaa paljo, hyvän näkönen, mutkasillä teillä toimii ku unelma vaikka tuli 90 km/h pahaanki mutkaa.. kallistelee vaa. mun kulkee siinä 130km/h ku kävin motarilla koittaa ja ohittelemassa busseja ja rekkoja :DDDD
  Heikkoudet
  ei oo tehoja paljo, jonka tiesin jo ostaessa mutta saahan siihe virejä ostaa jos joku tykkää esim teharin ja 166 sylinterin.
  Yhteenveto
  mainio piikki jos ei tarvii mitää isoja tehoja. kyllä hyvin sakot tulee tälläki ;) kaunis
  Julkaistu 2007-10-15 22:41
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Pieni kulutus mukava ajo asento kulkee tarvittaessa vähän enemmän kuin kaverin viri mopo
  Heikkoudet
  No onhan se pieni mutta -kele ei se ookaan mikään tonninen No olen huomannut että pito loppuu välillä noista nakeista kö lujaa vetää kurviin (100+ km/h). Tiedä sitten johtuuko se siitä kapeudesta vai laatu merkistä (Irc-tyres). Mutta sitä ei "normaali" ajossa huomaa kukaan
  Yhteenveto
  Todella loistava kulku peli hyvään hintaan ja näyttää kestävänkin.
  Julkaistu 2007-10-08 13:23
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  ihan jees ulkonäkö. ajomukavuus. toimivuus
  Heikkoudet
  vähän "littana", muuta en keksi
  Yhteenveto
  honda, jotain niin hyvää ja luotettavaa. parasta mitä rahalla saa
  Julkaistu 2007-09-25 23:54
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Mittaristakin löytyy jo 22tkm ja vikoja ei löydy ei sitten millään
  Julkaistu 2007-09-25 23:54
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  tietämätön kysy renkaan kapeudesta. Itse en ollut aikasemmin ajanut kunnolla edes mopolla. En huomannut mitään huonoa noissa renkaissa. Pyörä taittuu mutkiin \\\"kuin ajatus\\\", kuten eräs tokimoton myyjä sanoi koeajettuaan mun ex pyörää. =P Vaihdoin taakse tuon 120/70 -17 -kokoisen renkaan, ja ainoa ero oli, että mutkiin taittuminen tuli vakaammaksi, oli hiukan parempi tuntuma, että missä kallistutaan. Ulkonäkökin parani. ;)
  Julkaistu 2007-09-10 10:02
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  +Kulutus +Huoltovapaa +halpa ostaa +halpa käyttää +pysyy muiden mukana, voi jopa ohitella +äänet on hyvät +kestää hyvin +ajoasento hyvä isommallekin ihmiselle. Tiedän heppuja jotka ovat yli 190cm ja ajaneet kunnialla sepolla. +ei lastentauteja
  Heikkoudet
  -Ulkonäöllisesti pieni ja kapea. Se kuitenkin vain näyttää siltä. -Renkaat kapeat, mutta 120/70 -17 näyttää jo paremmalta. -Ei pärjää 2x tehokkaammille piikeille. Joku yllätys vai? A1 -tehosista piikeistä yks suorituskykyisimmistä. Kuuluis jo plussien puolelle.
  Yhteenveto
  Loistava hinta-laatu suhde! Suosittelen aloittelijalle, ja hieman kokeneemmallekin porukalle. Sille, joka ei halua pyörästään tehoja irti, vaan tyytyy lailliseen vehkeeseen, on tämä tosi hyvä vaihtoehto! Itse 12tkm kokemuksella en voi kuin suositella tätä pyörää!
  Julkaistu 2007-09-05 09:11
 • Arvosana
  3/5
  Vahvuudet
  on kyllä siistin näkönenen menopeli
  Yhteenveto
  kaikki kun puhuu tosta että renkaat pienet niin haittaakose mitään?? ja vaikkuutakos se mitään jos vaihtaa isomman renkaan ??
  Julkaistu 2007-08-29 16:07
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  loistavan näkönen, pieni kulutus, 07 ruisku malli on vähä pirteämpi
  Heikkoudet
  kapeat renkaat, mutta takana riittää 130
  Yhteenveto
  hieno pyörä, turha tulla nsr pellejen valittamaan, jos teillä on päässä järkeä niin te tajuatte että ei nelitahti voi olla samaan luokkaa moottorisahojen kanssa, vajukit perkele! koittakaa perehtyä asioihin!
  Julkaistu 2007-08-22 09:07
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Edullinen hankkia,pienikulutuksellinen,kestävä,edulliset osat,siistin näkönen,suht jämäkkä painavammallekkin kaverille,hyvä kyyditä myös kaveria verratuna moneen muuhun merkkiin,pitää hyvin hintansa jos pitää siistissä kunnossa,viri osia saatavana vaikka kuinka paljon.Kaikin puolin hyvä hinta laatu suhde.
  Heikkoudet
  Kapeat renkaat mutta mihin tarvitsee piikki niin leveitä renkaita?? Muuhun kuin ulkonäköön.Kapeat renkaat riittävät näille nopeuksille mitä se kulkee sekä saa ajaa.Eturattaiden saanti eri koot vakioita kyllä löytyy.
  Yhteenveto
  Kaikin puolin kannattava hankinta.Meillä ollut nyt tämän kesän.Vaihdettu Micronin putki sekä alkukäyrä isompi kaasutin kansi ja boxsi.Kulkee ja lähtee ihan mukavasti ja hyvät äänet kuin isommassakin pyörässä.Tulee muuten myyntiin joko kilkkeillä tai ilman.
  Julkaistu 2007-08-21 21:35
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -Ei kovin kallis -Hienon näköinen -Kuulemma kestää kauan -kuluttaa vähän bensaa
  Heikkoudet
  -Pienet renkaat mutta ne voi aina vaihtaa
  Yhteenveto
  Hyvä pyörä
  Julkaistu 2007-08-21 21:35
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  mulla on -07 cbr 125 ihan hyvä ei kuluta paljon benssaa noin 2.6litraa sadalla
  Heikkoudet
  mä en ymärrä miksi kaikki sanovat miksi cbr on kapeeat renkaat mut mitä niistä ei se auta mitään jos laittaa levemätt renkaat . ei mitään minuksia
  Yhteenveto
  mä en ymärrä miksi kaikki sanovat miksi cbr on kapeeat renkaat mut mitä niistä ei se auta mitään jos laittaa leveämät renkaat .
  Julkaistu 2007-08-21 13:59
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  itellä on kans cebari.. ja rahat ei todellakaan menny hukkaan :) mutkasella tiellä kun lasissa on jtn 90-100km/h saa pyörästä kaiken ilon irti :D huonoja ominaisuuksia ei löydy vaikka yrittäis etsiä :) jos jollain on kokemusta kahvakumien vaihosta niin voisko sanoo mitenkä ne "kaatumatapit" saa niistä irti?
  Yhteenveto
  PARAS PIIKKI MITÄ RAHALLA SAA! ^^,
  Julkaistu 2007-08-14 22:07
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  *Hieno \\\"racing\\\" ulkonäkö *Pieni kulutus *Ajoasento *Nelitahtisuus *Varmatoiminen *Huoltovälit (männän vaihto 50tkm välein)
  Heikkoudet
  *ei ole
  Yhteenveto
  Erittäin hyvä pyörä kokeneemmallekin kuskille. Tehoa saa irti virittämällä jos sitä joku kaipaa. Esim uudella ilmanpuhdistimella, tehoputkella ja suuremmalla suuttimella pitäisi kulkea jo ainakin 140 ellei ylikin
  Julkaistu 2007-08-11 23:47
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  kulutus on pieni,kerrankin hyvä pyörä myös pienikokoisille(kevyt myös,mikäli oma paino ei meinaa riittää hallitsemaan pärrää kovemmissa vauhdeissa),helppo hallita,luotettava nelitahti - toimii aina,hyvät äänet,komea ulkonäkö
  Heikkoudet
  kapeahkot renkaat, saa vaihdettua jos haluaa :) kiihtyvyys ei ole parhainta luokkaa, mutta kyllähän tuo hyvin kulkee 8-)
  Yhteenveto
  kätevä pyörä :D suosittelen etenkin pienikokoisille!
  Julkaistu 2007-07-25 23:06
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Ketterä pyörä, pieni kulutus n.3l/100km (kaverin RS 9.5l/km) teho riittää kyllä Suomen maanteille ja jos haluaa ohittaa niin menee vähään kyyryyn niin 120 on aika nopeasti mittarissa. Mukava ajoasento, voi ajaa pitempääki matkaa. Ja kiihtyy ihan hyvin.
  Heikkoudet
  Ei jaksa vääntää vakioputkella, etenkään kuutosella, itellä ongelma hoitu Arrowilla, pienet renkaat ja pieni koko muutenkin, tuntuu kyllä jos tulee, mutta siihen tottuu.
  Yhteenveto
  Mahtava pyörä.
  Julkaistu 2007-07-17 08:27
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Pienet renkaat, huonot tehot, lelu
  Heikkoudet
  Ei ole.
  Yhteenveto
  Sopii just aloitteleville mopo pojille.
  Julkaistu 2007-07-10 13:30
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -ulkonäkö on tosi siisti, etenki tuo musta -pieni koko ( itse n. 160cm joten tarvitsen pienen pärrän :D) -kulutus vähäinen muitakin en jaksa luetella
  Heikkoudet
  renkaat :D mutta ei ne mua kyllä niinkää häiritse
  Yhteenveto
  mahtava ;)
  Julkaistu 2007-07-03 09:16
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Kuluttaa erittäin vähän. Mureat äänet pienellä laitolla
  Heikkoudet
  No tuhnu mutta virityksellä hoituu sekin
  Yhteenveto
  Erittäin hyvä pyörä kaikenlaiseen ajoon
  Julkaistu 2007-07-02 08:08
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Ajoasento on parempi kuin missään kokeilemassani kaksipyöräisessä joten jaksaa ajaa pitempääkin matkaa. kone jaksaa kyllä vääntää kutosella loppuun kunhan vaan antaa kiertää tarpeeksi vitosella ja on ihan turha tulla lässyttämään, että jää mopoille, koska jokainen mopo ja auto joka on alkanut haastamaan on jääny ku tikku pas...n. huiput jää kyllä siihen 120-130 km/h. Renkaat pitää hyvin tiukemmissakin kaarteissa ja jarrutuksessa.
  Julkaistu 2007-06-26 16:03
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  mulla on tuo 07 separi, ja hienon näköine se on. kulutus on todella pieni.
  Heikkoudet
  olen ajanut n. 600 km, mutta en ole päässyt kovempaa kuin n. 100km/h. en tiedä mikä pyörässä on vikana, mutta tuo vauhti on aivan liian hiljainen!
  Yhteenveto
  jos tehoja olisi enemmän, pyörä olisi loistva!
  Julkaistu 2007-06-25 08:12
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  hieno ulkonäkö, pieni bensan kulutus, hyvä käsitellä mutkissa, äänet on mainiot ja ei tarvi leikkiä niitten 2-tahti litkujen kanssa.
  Heikkoudet
  pienehkö, kiihtyvyyttä ei voi verrata 2-tahti vehkeisiin.
  Yhteenveto
  hyvä pyörä kaupunki ajossa ainakin ja pitkät huoltovälit.
  Julkaistu 2007-06-19 18:10
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Hyvä tuntuinen ajo asento ja on ihann hieno.. Itellä on -05 repsol värityksellä ja on muuten luotettava kone niinku 2-tahdilla lähdet vähän pitemälle matkalle nii kannattaa ottaa reppu täyteen mäntiä ja sylintereitä :D
  Heikkoudet
  No ne renkaat..
  Yhteenveto
  On luotettava ja vähä kulutuksinen peli
  Julkaistu 2007-06-17 19:39
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Mitä vittua nää NSR kuskit tulee tänne selittää "iha vitun laiska ja huiput vaa jtn 100km/h ja näyttää mopolta" Vitun kateellisia vaan ku itellänsä jotku vitun 90-luvun paska näsät joita pitää olla 100km välein huoltamassa.
  Heikkoudet
  Mulla ainaki tosi mukava ajoasento omassa cebarissa vaikka pituutta on 185cm silti tosi mukava ajaa, kiihtyy aivan erinomaisesti ja huiput 125-130km/h.
  Yhteenveto
  imekää munaa
  Julkaistu 2007-06-17 19:39
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  tyylikäs.helppo käsitellä.kulkee jotenkin.hinta.kulutus.murea ääni jos vaimennin heitetty järveen.
  Heikkoudet
  tehoton mikäli pitää tehokkaista pyöristä.äänet vakiona.
  Yhteenveto
  hyvä pyörä
  Julkaistu 2007-06-12 14:02
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  riippuu mistä tykkää.
  Heikkoudet
  ajettavuus mutkisilla teillä noin 100 lasissa.
  Yhteenveto
  hyvä pyörä on ollut ekaks ,nytte oon ajanu 16500 km vähän yli vuodessa ja ainoana ongelmana on se että tehoja ei tuossa ole riittävästi ja ajo-ominaisuudet ei siitä kovissa nopeuksissa alkaa takapyörä pomppia ku ei ole pitoa.(nälkä kasvaa syödessä?)
  Julkaistu 2007-06-04 16:01
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Tuo uus 07 on tosiaan ihan komean näkönen, varsinkin mustana ;). Se on ehkä hieman isomman tuntunenki ku vanhemmat mallit, ja tehoa löytyy vähän enemmän (testattu on). Todella mukava ja tasainen ajaa tiellä kun tiellä! =)), mukava varsinkin pitkille matkoille. Toimii AINA! Ei juuri minkäänlaista remonttia tarvi varmasti ajouran aikana tehdä, juurikaan. Mitä nyt pientä ketjujen rasvausta ja öljyjen vaihtoa ym..
  Heikkoudet
  Ohut takarengas (voi suurentaa) hieman lisää tehoa (hoituu teharilla se puuttuva 1kw) Korkeilla kieroksilla katteiden räminä. Tuuli.
  Yhteenveto
  Jokatapauksessa 4 tahtien kunkku, ei mikään ihan laiska värkki, varsinkaan alakieroksilla. Suosittelen ehdottomasti ekaksi pyöräksi jos haluaa tasaista ja hyvää kyytiä. =)) Komea tuo 07 jokatapauksessa on.! Käykää kokeilemassa ennenkö tyrmäätte. Myös isommatkin nais/mies henkilöt pystyvät ajamaan, ei mitään ongelmaa. Ajoasentoki on hieman parempi kun isommissa kyykyissä (ei puudu niin helposti).
  Julkaistu 2007-06-04 08:41
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Toi uus -07 cbr on kyllä SUPER HYVÄ PYÖRÄ!!!! Kiihtyy ja kulkee hyvin ja on myös vääntöä vaikka muille jakaaa!!!
  Heikkoudet
  EI OLE
  Yhteenveto
  TODELLA HYVÄ PYÖRÄ KANNATTAA OSTAA!!!!
  Julkaistu 2007-05-30 09:16
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Hyvä näkönen,hyvä ajaa 2 päällä,ei kuluta bensaa paljoo,kulkee hienosti,paras!
  Heikkoudet
  ohuet renkaat.
  Yhteenveto
  loistava 4 tahti pyörä.
  Julkaistu 2007-05-25 08:25
 • Arvosana
  2/5
  Vahvuudet
  + fiksun näköinen + nelitahtisuus
  Heikkoudet
  - tehon puute - liian pienikokoinen - naisten pyörä
  Yhteenveto
  eka pyöräksi varmaanki muuten sopiva. p.s mut saaks tohon Turboa?
  Julkaistu 2007-05-18 07:59
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  maan mainio pyörä toimii kuin unelma oma seisoo tossa pihalla :D
  Heikkoudet
  ohuet renkaat jotka voi vaihtaa leveämpiin ainakin takana ja pakoputki myös senkin voi vaihtaa jos ei kelpaa normi
  Yhteenveto
  mitä mahtavin 4tahti pyörä maastoon kuin maastoon tai tielle kuin tielle :D suosittelen :D
  Julkaistu 2007-05-15 15:47
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Komea ulkonäkö kyllä, ja ajettavuus hyvä. Mutta uskokaa jo, 4 tahti on 4 tahti, ei se ola missään mitassa 2 tahdin tehoille verrattavissa, paitsi kyllä tuo nopeus 130 n. on ihan samaa luokkaa, mutta ei ehkä niin äkäinen. Itse tilasin tuon 07, mutta ei ole vielä saapunut. 07 mallissa uusittu katalysaattori joka polttaa bensan tarkemmin, joten kulut on lähes nollassa, ei tule ainakaan kalliiksi.
  Heikkoudet
  Pieni koko, pienet renkaat. Ei muuta
  Yhteenveto
  Todella komean näköinen ja mukava ajeltava pyörä. Nelitahdeista varmasti kaikkein kovin tehoiltaan, ja halpa ostos.! Suosittelen
  Julkaistu 2007-05-10 13:32
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  en ole p...a kevarilla ajanut ennen eilistä ku pyysin kaverilta sepalusta lainaan. ei löytyny mitään muita ku miinuksia, esim. laiska kone, oli olo ku kilpikonnen selässä, huiput jäi sillä alle 110 km/h, en tiedä oliko kuskissa vika mut ajotaitoja on 7000 km viritetyllä mopolla ja 13000 viime vuonna varaderolla jolla sai luukuttaa kaikkialla pellolta asfaltille ja se väänsi ylä- ja alamäkeen samanlailla miten pitäiskin. n. 8500 rpm:n jälkeen tuntuu ku pe...n alla ois lihaville ämmille suunniteltu vibraattori (eli tärisee saa...sti) kaasu liian pitkä, ei taivu ranne, pitoo ei riitä yhtään vakio kumeilla, perä luistaa koko ajan mutkassa ku mutkassa silloinkin ku vääntää kahvasta tullessa ulos mutkasta vaikka kone on laiska tai vauhdin ollessa sen verta korkeempi että uskaltaa kallistaa vähän. jarrutukset on aivan p...stä. vähänkin tiukempi jarrutus niin mulla perä nousi ilmaan ja taka pyörä samantien lukkoon ja hallittavuus katoo samantien (pitoa ja painoa lisää!!) mittaristo on aivan liian syvällä maskin alla, ei näe nopeutta tarpeeks nopeesti ja tarkasti. vielä kauheampaa on ajaa joku kaveri kyydissä, pyörä ei lähde mihinkään, että mopokin kiihtyy paremmin, jarrutukset ja kaarteet vielä kauheampia ku luistaa kokoajan alta pois. jousistus liian pehmeä, että menee pohjaan ku istahtaa kyytiin saati ku ajaa pieneen kuoppaan SAATI kun on kaveri kyydissä. vaihteet vaihtuu niin pehmeesti että ei tiedäkkään vaihtuko se vai ei, kävi meinaan monta kertaa sillai et meniki kaks pykälää pienemmälle, ku ei tuntenu mitään, ajoasento jokseen p..., kädet puutuu aika nopeesti yli 30 km matkoilla. tehon puute suurin ongelma ku hyytyy tasasellakin yhtäkkiä 10 kilsalla hitaammaks, et p...e pyörälle löytyy aina p... kuski, joka ei aja etupihaa pidemmälle huoltoon tai pesuun
  Julkaistu 2007-05-10 10:08
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  MILLON TOTA -07 PITÄS TULLA KAUPPOIHIN MYYNTIIN? kYLLÄ SEN UUDEN -07 PITÄS OLLA MELKO ÄTY PELI HUIPUT PITÄS OLLA N.135KM/H
  Heikkoudet
  kAPEAT RENKAAT MUUTEN HUIPPU...
  Yhteenveto
  HUIPPU PELI EI VOE MUUTA SANNOO!!!!
  Julkaistu 2007-05-09 09:30
 • Arvosana
  4/5
  Vahvuudet
  Oon kokeillu tota autokoulussa ja omaa pihassa(korttiin menee joku 2 viikkoo) ja on ollu tosi loistava ajettava ja ei se niin laiska oo ku sanotaan ja on mopon jälkeen aika erilainen...loistava pärrä
  Heikkoudet
  hiukan hidas ja laiska verrattuna tt 2-tahtiin, renkaat on polkupyörän kumien näkösiä
  Yhteenveto
  Ihan loistava pyörä kuskille, joka arvostaa varmuutta ja pientä bensalaskua
  Julkaistu 2007-05-09 09:30
 • Arvosana
  1/5
  Vahvuudet
  -
  Heikkoudet
  Ruma, laiska, lelu, ajettavuus huonompitasoista kuin useimmissa mopoissa,
  Yhteenveto
  Ei kannatta ostaa, ellei halua luumua "pörisijää"
  Julkaistu 2007-05-09 09:30
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  -07 ulkonäkö. Mielestäni ainakin musta on aivan upea. Itse harkitsen -07 ostamista.
  Heikkoudet
  Olen lukenut että ei ole tehoja? Onhan sentään hyvät äänet?
  Yhteenveto
  Loistavahan tollasella ois päästellä
  Julkaistu 2007-05-08 08:42
 • Arvosana
  5/5
  Vahvuudet
  Ei niin äärimmäinen ajoasento, tuntuu ihan hyvältä vaikka pidemmällä matkalla on erityisesti vasemman käden kämmen puutunut.
  Heikkoudet
  125cc nelitahti on 125cc nelitahti, teho jääkin noissa siihen 10-15 hevosvoiman kieppeille.
  Yhteenveto
  Upea pyörä, jota on ilo ajaa.
  Julkaistu 2007-05-01 11:32
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  onko kukaan vielä päässyt testaamaan uutta cebarii!!!!
  Julkaistu 2007-04-04 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  HONDA CBR -07 ON HUIPPU!!!!!!!!!! JA TOSI HYVÄN NÄKÖNEN PYÖRÄ!!!!!!
  Julkaistu 2007-03-28 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Tietääkö kukaan paljon on huiput honda cbr 125 -07
  Julkaistu 2007-02-14 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  joo no uudessa sebarissa on ruisku kone että varmaan on pirteempi!
  Julkaistu 2007-02-12 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Honda cbr 125r -07 pitäs olla pirteämpi kone kuin vanhemmissa!!!
  Julkaistu 2007-02-08 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Onko -06 ja -07 cebarissa minkälaisia eroja.
  Julkaistu 2007-01-24 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Tilasin tänään honda cbr 125 vuosimallia -07. paljon on huiput, kiihtyykö miten hyvin ja miten ison takarenkaan voi vaihtaa? on muuten erittäin hyvä pyörä ja hintakin on kohdallaan.
  Julkaistu 2007-01-20 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Tama pyora on aivan upea! Hyva kasiteltavyys, hyva kiihtyvyys ja hyvannakoinen tuo 2007!
  Julkaistu 2007-01-16 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  meitsi on pääl 190 senttinen. onko separi liika pieni mulle ku olis muuten ainaski aika hyvän olonen, oon kuullu pelkkää hyvää ja lukenu arvosteluja.
  Julkaistu 2006-12-01 02:00
 • Arvosana
  4/5
  Yhteenveto
  Putkessa on pieni kuristus, mutta ei vaikuta ottaa pois, parempi ostaa suoraan tehari(Arrow,Devil yms.)Ainakin Devilin kokoputkisto maksaa n.360e. Itse vaihdoin leveämmän takarenkaan(110/80) eikä vauhti tippunut yhtään, tuo rengas on vähän korkeampi ko vakio, niin menee joka vaihteella vähän pitempään(3. vaihteella 100km/h) Ilmanputsarissa on joku pieni kumilärppä minkä voi ottaa pois...
  Julkaistu 2006-09-15 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Aivan loistava! Ohjattavuus tosi hyvä, eikä tarvi taistella vastaan pikkuteillä... Siitä leveämmästä takarenkaasta... Se kuulemma pudottaa huippuja.. Eli huippunopeus voi tippua leveämmän renkaan myötä 10-20 km/h.. Mikä on aika paljon.. Vikoja ei ole juurikaan ollut, paitsi nyt polttimo meni toisesta etulampusta rikki... Se vaan vaihtoon ja sillä selvä. Onko putkessa sitten joku kuristus, jonka voi ottaa pois? Ja onko kellään ideoita siitä teharista? Mikä kannattaa? Ja paljon hinta? Pyörä on täysin hintansa arvoinen ja parempikin.
  Julkaistu 2006-08-30 01:00
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  halpa. Todella pieni ja hutera isommissa nopeuksissa. takanakki naurettavan kapea. Aprilia rs 125 on ehdottomasti se oikea vaihtoehto
  Julkaistu 2006-07-13 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  lisääkö paksumpi takanakki bensan kulutusta? ja vaikuttaako ohjattavuuteen mitenkään?
  Julkaistu 2006-07-04 01:00
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  varma pyörä ei vikoja mutta onko kenelläkään tietoa tehareista tai slipareista ku aattelin ite hommata sliparin mutta mistä ja kun ei kokoputkistoon ole varaa :D
  Julkaistu 2006-07-03 01:00
 • Arvosana
  2/5
  Yhteenveto
  Tehot ja ulkonäkö ku mopossa, mut kuulemma tosi varma ja hyvä muuten!
  Julkaistu 2006-06-07 01:00
 • Arvosana
  4/5
  Yhteenveto
  Saan kyseisen pyörän täksi kesäksi. Toivon sen olevan oikea valinta. Kuulemma hyvä peruspyörä ja varmaa honda-laatua! =)
  Julkaistu 2006-06-02 01:00
 • Arvosana
  3/5
  Yhteenveto
  Ostin pari kuukautta sitten tuomosen CBR 125 r:än ja olen ajellut sillä noin 200km. Takarengas on todellakin ohut ja siksi ajattelinkin kysyä, että onko tietoa kuinka ison takarenkaan siihen voi vaihtaa ja mistä niitä sais. Teho on sangen rajallinen ja vauhti hyytyy ylämäkeen 5-10km/h. Oma pyöräni on vielä sisälleajossa, joten en ole kokeillut vielä huippuja, mutta kun ajaa 100km/h niin kiekat on 8000 ja sen on mielestäni aika paljon, eli olisiko kellään vinkkejä, miten pyörää voisi hiukan virittää? Pyörän hinta-laatu suhde on todella kohdallaan ja polttoainetakaan ei mene paljoa. kokonaisuudessaan hyvä pyörä, on hintansa arvoinen.
  Julkaistu 2006-05-13 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Mä olisin ostamassa tota kun se on niin hyvän hintanen ja laatukin on kohdallaan... saako siihen vaihdettua miten paksun takarenkaan kun se vakio on aika ohuenlainen...?
  Julkaistu 2006-04-08 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Huippu menopeli... Aion ostaa tälläisen pyörän vuosimallia 2006!
  Julkaistu 2006-03-23 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  hintansa arvoinen peli.. kiihtyy ja kulkee hyvin :)
  Julkaistu 2006-02-19 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Aivan huippu pyörä olen ajellut syksylla noin 1000 km siskon pärrällä ja oma tulee keväällä itse olen saanut mittariin niin sanotulla tehdas vakiolla 135 km/h alamäkeen olis menny vähän enemmän ja 2 päällä 130 suoralla siis mittariin. en sitte tiedä auttaako teho putki paljonkaa ainoa jos haluaa menemään lujempaa vakiolla on 1 piikki pienempi etu ratas niin menis suoralla 6:sella loppuun joku 130+ mittariin.vähä tuninkia niin on ulko näköki aivan kärki luokkaa tosin sekin on katsojasta kiinni.
  Julkaistu 2005-12-15 02:00
 • Arvosana
  4/5
  Yhteenveto
  Pyörä on jo täystehoinen kun se on nelitahti! eli jos tahdot "tehokkaan" piikin niin jätä väliin. Mutta jos arvostat hinta-laatusuhdetta niin asia on aivan eri... tehoa saa lisää jonkun verran ostamalla teharin ja sitten voi ostaa isompaa kaasaria, vaihtaa välityksiä ynnä muuta, mutta cbr on siis tarkoitettu tuohon alle 130 nopeuteen eikä oo kovinkaan "hyvä" kovissa nopeuksissa. Siis jos arvostat laatua ja oikeaa hintaa niin cbr voi olla oikea vaihtoehto sinulle! Mutta tehokkaampia pyöriä toki löytyy... JA vielä sanoisin niille ulkonäön arvostelijoille että kauneus on katsojan silmässä ja jos teillä itsellänne on hienompi pyörä niin mitä turhaa alkaa haukkua niitä "rumempia pyöriä" kun voisi vaan ihailla sitä omaa kaunokaista! ja renkaan voi siis tosiaan vaihtaa leveämpään ja voihan sitä outlookkia muutenkin kohottaa jos vain tahtoo...
  Julkaistu 2005-11-22 02:00
 • Arvosana
  4/5
  Yhteenveto
  Bike lehessä just oli tästä arvostelu ja mittarin mukaan kulkee n.140 mutta oikeesti 120 ja muuten hyvän näkönen.
  Julkaistu 2005-11-10 02:00
 • Arvosana
  3/5
  Yhteenveto
  en oo muuta ku kaupas istunu pääl ja se oli jo pelkästää yli huikeet et nopeusmittari menee 200 asti :D ja kyl mää sit vuoden pääst ku kortin saan ja sillee ni tollase OSTAN!
  Julkaistu 2005-10-29 01:00
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  Täys lelu. Pyörä on ihan komeen näkönenkin jos sitä kattoo noin 200-300 metrin pääst. Eikä se ulkonäkö oo sinänsä mikään huono mut se on vaan niin pieni, ajaessa tuntuu vähän siltä et sulla ois alla polkupyörä johon on pistetty tankki polvien väliin. Kyydissäkin on ihan mukava olla, jos sattuu tykkää siitä et ku kierrokset nousee yli 8000 ni tuntuu kuvainnollisesti siltä et p*****n alla ois paineilmapora täristämässä. ei millään pahalla cbr125r kuskit.
  Julkaistu 2005-10-27 01:00
 • Arvosana
  1/5
  Yhteenveto
  tyhmä pyörä. ei kulje mihinkää,laiska kone vaikka nelitahti onkin ja ajoasento on kuin ajaisi mopolla
  Julkaistu 2005-10-26 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  olen ajatellut ostaa tälläisen. Kun tässä on noin ohuet kumit, niin mitkä olisivat sopivan kokoiset?
  Julkaistu 2005-10-18 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Honda cbr 125 on kaikkein paras piikki! hiljainen ja vähänkuluttava pyörä. kapea se on mutta leveämmät renkaat pystyy hankkimaan! liian isot välitykset on vakiona kun ei jaksa vääntää kutosella loppuunsaakka mutta kai saa erikokoisia rattaita, kulkee 4 vaihteella 120 tasan ja hyvät äänet on! pakoputkessa on joku pieni kuristus minkä voi ottaa pois.. tai tekemällä\ ostamalla uuden putken niin voi saada hieman lisätehoa.
  Julkaistu 2005-09-07 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Saatan 2006 keväällä hankkia tällaisen, riippuu tuleeko uusia malleja mistään piikistä... Tämä uusi CBR on mielestäni kyllä todella hieno ja muita piikkejä vertaillen hinta/laatu -suhde on mielestäni kärkiluokkaa. Nelitahtisena vähäinen kulutus ja kova vääntö. Eikä tosiaan tarvitse huoltaa niin paljoa kuin kakstahtista. Varsinkin kun on niin hyvä hinta piikiksi. Negatiivisena seikkana voisin pitää ohutta takarengasta, mutta tämä asia ei juurikaan haittaa. Mutta minulla olisi CBR:n omistajilta pari kysymystä. Paljoko on vakion huippunopeus? Onko vakion kiihtyvyys mitä luokkaa? Paljoko kuluttaa vakioyksilö sataselle bensaa? (Vahvistaisin nämä seikat, koska luin yhdestä lehtiarvostelusta että CBR ei kulje kuin 90km/h ja ylämäkeen vauhti tippuu kymmenellä... En kertakaikkiaan voi uskoa tuollaista :D ja huom! Kysymykseni eivät tarkoita viritettyjä CBR:riä!) Iso kiitos vastauksista!
  Julkaistu 2005-09-02 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Ajettu 2tkm, kulkee ~130km/h. Helvetin hyvä ohjattavuus, mukava ajella pidemmällekkin. Miinuksena vakiostaan ohkaset renkaat, mutta neki voi vaihtaa leveimmiks joo. Syyläriin tuli eilen joku vika, kun se alko fuskaa jäähytys nesteitä pihalle. Jonku sortin valmistusvirhe. Kyllä tolla on mukavinta yksin ajella, mutta on siinä kyllä mukava istua kyydissäkin (olen kokeilut). Suosittelen kyllä lämpimästi, hyvä pärrä..
  Julkaistu 2005-06-01 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Oon nyt ajanu CBR:llä N.1000 km Ja olen tyytyväinen nopeus jäi siihen n. 120km/h. ajettavuus (jarrut, kääntyminen, yms.) todella hyviä. mukava ajella pienillä mutkaisilla teillä. kiihtyy myös hyvin.
  Julkaistu 2005-05-08 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  ite ajoin viime kesänä n. 6000 km ja pyörä vastasi odotuksiani. luotettava ja vähä kuluttava kunnon kevari. pyörä sopii myös pitkille.. ite olen n. 180 cm ja tilaa on mainiosti. renkaat vakioina liian pienet, muuta taakse voi vaihtaa helposti 135 takanakin.. oma kulkee myös ~130 km/h.. rahoille saa todellakin vastinetta.... suosittelen kaikille..!!! ei haise moottorisaha bensalle...!!
  Julkaistu 2004-12-30 02:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Hmm, olen aikeissa ostaa pyörän, miksi kaikki sanovat "vitun pieni" , onko se todella niin pieni ettei sovi 175cm pitkälle miehelle? itse kyllä uskon sopivan.. ja ovatko renkaat huonot/ohuet/liian pienet? Hieno pyörä ei voi muuta sanoa.
  Julkaistu 2004-10-12 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Itse ostin kyseisen pyörän vähän aikaa sitte ja oon todella tyytyväinen pärrään... kääntyy hyvin, kulkee tasaisesti/kiihtyy hyvin... ei mitää valittamista, ja hyvät äänet pärrässä on...
  Julkaistu 2004-08-12 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  itselläni tuo pyörä on ollu kuukauden ja olen ajanu sillä noin 2000 km. pyörä on hyvä ja helppo käsitellä, ainut huono puoli on pyörän kapeat renkaat mutta nekin voi vaihtaa.. dunelle tiedoksi että pyörä on nelitahti joten tuskin sitä on paljoa kuristettu...eli pyörä on täysitehoinen. voihan sitä aina vaikka tehoputkea ym. kokeilla.
  Julkaistu 2004-07-29 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Olen ostamassa ton pyörän ja uskon että se on todella hyvä.Mut se mua kinnostaa et kuinkahan paljon toi kulkee täysi tehoisena
  Julkaistu 2004-07-27 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Ostin tuossa kuukaus sitten tän pyörän ja oon sitä mieltä että ei rahat menny todellakaa hukkaa. Pelkää plussaa. Mulla kulkee kans siin ~130 km/h, mutta mahtava pyörä mutkaisilla teillä.
  Julkaistu 2004-07-11 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Ostin juuri vähän aikaa sitten. Vielä pitää ajaa sisään. Kuitenkin hiton hyvä pyörä. Kulkee siinä ~130 km/h mulla. Ois kiva ottaa joskus viivaa toisen CBR kuskin kanssa.
  Julkaistu 2004-07-11 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Tossa oon ajellu jotain 900 km... ja en voi myöskään kun kehua. Ostin tohon vielä isomman taka nakin ja toimii ihan hyvin... kulkee mulla ~130... olen tyytyväinen ostokseeni. Hyvä pyörä... on vain pelkää iloa...
  Julkaistu 2004-05-25 01:00
 • Arvosana
  5/5
  Yhteenveto
  Olen tässä nyt sellaiset 1200 km päristellyt ym. pyörällä 6 päivän sisällä ja ei voi muuta kun kehua. Nopeus nyt jäi siihen ~120 km/h luokkiin mutta muuten koko pyörä onkin sitten ihan omaa luokkaansa, ajoit sitten mutkaisella tiellä lujaa tai klo. 16 ruuhkassa kehällä niin pyörä tekee juuri sen minkä pitääkin; tuottaa ajonautinnon. Pyörää luonnehditaan usein pieneksi mutta itse (188 cm) pystyn vallan mainiosti ajamaan pyörää ilman minkäänlaisia ongelmia. Miinuksena voisi mainita tuon kosmeettisen puolen noista nakeista, ne voisivat tietenkin olla hieman edustavamman näköiset. Mikään kahden ihmisen pyörä ei kuitenkaan ole kyseessä, pyörää voisikin luonnehtia "poikamiespyörä":ksi.
  Julkaistu 2004-04-12 01:00
Näytetty 10048 kertaa

Hae

Kirjautuminen

Lehti

Bike.fi Facebookissa

Kalenteri

«  
  »
M T K T P L S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Videoleikkeet (3 kpl)

Kuvagalleria (942 kpl)

Talli (171 kpl)