Kausi kohta ohi....

1 viestiä 0 new
Bike FI
Kausi kohta ohi....

niin ynnätääs missä ollaan kierrelty?Mun piti kyllä käydä kokkotreffeillä, jänkhällä ym.Pääsin sentäs Hrof Parkanon miittiin.Oli hyvä reissu:Ensivuonna ehdottomasti ainakin sinne ja yritys olis kova et pääsin noihin muihinkin.Missä muut ovat käyneet tänä kautena.

Gamer

Pitkin kyliä rälläilty.

Nina

Meikäläisellä jäi kaikki kokkarit käymättä vaikka alun perin oli tarkoitus eksyä yhteen tai kahteen..

taateli

Oli kyllä liian kiireinen kesä ja huono, noin ilmojen puolesta. Kävin pyörähtämässä Kokkotreffeillä ja meno oli kivan näköistä. Meillä on vaimon kanssa tapana ottaa viikko vapaata kesässä ja kierrellä ympäri Suomea, kelit ei vaan oikein suosineet. Käytiin Turus viikonloppu viettämässä ja pois lähtiessä jouduttiin Porin myrskyn keskelle. Nesteen pihalla pidettiin sadetta muutaman muun motoristin kanssa 3 tuntia, sitä vettä nimittäin tuli. Illalla kun päästiin kotiin märkinä ja kylmästä kohmettuneina, emäntä meinas, että Keski-Pohjanmaalla on nyt yks motoristi vähempi. No viikon päästä se jo taas ajeli.

ai.laakso

Periteistä pyörittelyähän tuo kesä oli ja sadetta.
Tuli tehtyä reissu Ahvenanmaalle. Siellä keli suosi ja tuli ajeltua Gps:ää vastaan joka mutka ja tie. Tällä periaatteella tuli meri kylläkin usein vastaan ja tiet loppu. Ajelu Kolin maisemia katsomaan oli myös säiden puolesta hieno. Etlä-Saimaan kautta Kolille ja Pohjois-Savon kautta Keski-Suomeen. Saimaan maisemat tuli lisäksi katsastettua. Yksin tuli nuo reissut ajeltuna.
Onneksi vanhalla kaveriporukalla käytiin taas elokuussa Norjassa. Nyt kohteena olivat menomatkalla Kiirunan kaivos ja Norjassa Tromsin alue. Tuo Kiirunan kaivos on katsomisen arvoinen.
Jossain huitsin nevadassa olikohan Gyllenfjord tai jotain sinnepäin käytiin paikallisten neuvomalla kalapaikalla. Veneen vuokraaja naureskeli, kun lähdimme jäämerelle kalaan. Syykin selvisi kalareissulla. Oli sisävesien siimat ja vavat liian heppoista tekoa jäämeren kaloille. Saaliina turskaa ja seitia (max 1,5 kg) sekä katkenneita siimoja ja vapoja.
Niin ja Norjassahan satoi vettä!

Artsi
Bike FI

No kohtahan se alkaa taas.....mihin on suunnitelmia suunnata?Jos tänäkesänä pääsis kokkotreffeille.....

Lisää uusi kommentti

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.