vinkit ulkomaalaiselle maisemareitin valitsemiseen Helsinki-Nordkap?

1 viestiä 0 new
sannatee
vinkit ulkomaalaiselle maisemareitin valitsemiseen Helsinki-Nordkap?

Moikka,

tarvitsisin apua, sillä saksalainen appiukkoni haluaa läpikäydä suomen moottiripyörällään. Alkuasetelma on hiukan kehno, sillä hän ei tykkää ajaa metsän keskellä, ja sitähän Suomi on täynnä. Anyway, onko teillä foorumilaisilla vinkkejä, mitä reittiä pitkin kannattaisi ajaa, jos haluaa nähdä muutakin kuin metsää (eli siis järviä, tai mäkistä maastoa)?
Oma ehdotukseni olisi: Helsinki-Ristiina-Puumala-Sulkava- Savonlinna-Punkaharju (jossa mökki) - Koli - (Suomussalmi)
ja mikä näistä vaihtoehdoista olisi paras Koli - Suomussalmi -Kuusamo - Nordkap
vai
Koli - Oulu- Tornio- Rovaniemi - Sodankylä- Inari - Nordkap
vai
Koli - Oulu - Tornio - Kilpisjärvi - Nordkap?

Mitäs suosittelette? Merenpuolinen reitti ei välttis tule nyt kyseeseen, sillä meinaa tehdä eri reissun, jossa menee merenrantoja pitkin sitten..

Kaikki vinkit ja ideat otan kiitollisena vastaan, minne itse veisitte ulkomaiset kaverinne, jos haluatte esitellä Suomen parhaita puolia keskellä kesää?

treffitasia

TreffitAsia- Find wife from Asia | Löydä vaimo Aasiasta

TreffitAsia tarjoaa sinkuille turvallisen alustan luoda oman profiilinsa deittailua, tapaamisia, ystävyyttä tai vakavaa suhdetta ja verkostoitumista varten. Kaikki profiilit on tarkistettuja jäsentemme turvallisuuden takaamiseksi. Jos olet länsimainen mies ja aikeissa tavata deittailla aasialaisia naisia, etsiä seuraa TreffitAsia on oikea paikka sinulle. Täältä voit löytää tavata aasialaisia naisia Thaimaasta, Philippiineiltä, Indonesiasta, Kiinasta, Singaporesta ja muualta. Älä mene kauemmaksi etsimään vaimoa Aasiasta.

Lisää uusi kommentti

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.