Arviot | Mopot Yamaha

Mopot / Yamaha

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Kyllä on mopopojat nykyään koviä heittää vitsiä. En meinannu pysyä penkillä, kun luin ton toisiks ylimmän viestin jossa kerrottiin dt:n jättävän jopa r1:sen taakseen kiihdytyksissä... huh huh.. itse tuli aikoinaan aina verrattua mopoa kevareihin ja että kuinka niitä jätätti.mutta jo on kehitys mennyt eteen päin kun nykyään jo isompiakin tiputtelevat. Mutta numerot kertoo r1:sen kiipeävät satkuun alle 3sek. Ja kahteen satkuunkin alle 8-9sek. Omassa rytkössessäkin on 175hp...

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
iha perkeleen hyvä mopoks kiihtyy hyvin ja kulkee sit ku on enskat niin vittu kunno rossiii täytyy sanoo kyl et iha perkeleen hauska vehe suosittelen
Dåligt: 
vakiona ei niin hauskaa kannattaa virittäää vähä tai sit kunnolla et kulkee vituusti
Summering: 

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
ihan hyvä mopo muuten on mutta mittari ei nopeutta jostain syystä nyt näytä..??
Dåligt: 
mulla on tota tollanen vm2010 dt.. mikähä on kun mittari ei näytä nopeutta,, ja vähä osia olen vaihellu,, vilkkua,takavalon ja jne... nii oisko antura paskana vai mikä ??
Summering: 
no ihan hyvä sinäänsä,,,

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
-Just asensin kisapolttimon ja käytin asennushiekkaa ja tuli pari hevosta lisää. -Kampikammion kattovalo ja pakoputken paukkulaakerit koneremontin yhteydessä kampiakseliin laitettu tehopulveria. -uus motorpowerforce 60,3cc tehokisapytty -maski vaihettu ilmanvastuksen vähentämiseksi -kitkaa vähentävä maalipinta. -hiilikuituiset jarrulevyt rasvattu joka päivä. -äänenvaimentimeen vaihdettu patapatavillat. -turbokitin keskikauttainen tuplaänkkäputki -kevennetyt ketjut ja rattaat kestävästä muovista tehdyt. -oma deeteeni kulkee näillä vireillä noin 143,5km/h ja jätättää tonnisen yamaha r1 kiihdytyksessä. (AINIIN JA TULPAN IMUKANAVAA SUURENNETTU)
Dåligt: 
-luumu vakiona tällä hetkellä päärynä -kampikammion kattovalon polttimo palaa usein -palokan tero ei tykkää -omenat jättää -eikka on sairas mies
Summering: 
TEKEE LUUMUISTA MEHUA

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
Omistan vuoden 2007 Yamaha Dtr joka kulkee kuin unelma. 14 eturatas, 63taka, porattu cdi, E-nox tehari, vapaa ilmansuodatin, isompaa suutinta ja jotain pientä. Kulkee kuin unelma mittarista en tiedä mutta yli 100kmh Vääntöä vaikka muille jakaa, kiihtyy ylämäkeen loistavasti. Ei vikoja, paitsi sytytys puolassa joskus. Perkeleen hyvä mopo!! Ja niin taka iskari mennyt paskaksi tässä hetki sitten. Ajettu noin 20000km ja toimii moitteetta.
Dåligt: 
Sytytystulpan sijainti on vittumainen...
Summering: 
Ei löydy valittamista.. Sama kone tosiaan kuin aprilia rx:ssä mutta kuristetumpi.

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
Minulla on 01vuoden DT ja kaikki on pysynyt kunnossa. Mopolla on ajettu sen 8600+km. DT kulkee minulla rajottamattomalla CDIboxilla,14/58 väleillä + Gianellin tehoputkella GPS:ään 105km/h.
Dåligt: 
Honot puolet mopossani on vain katteiden kunto sillä entinen omistaja oli hionut ne päin persettä ja itse mälläsin moponi lepikkoon joka johti katteiden tuhoon, DT kiihtyvyys on huono mutta huiput hyvät. Nyt piruuttani kyselisin että sattuisiko kenelläkään olemaan 01 vuoden DT50R katteita/katesarjaa kun MISTÄÄN EI SAA enään ostettua UUSIA!
Summering: 
DT on ruma mutta hienon ja nopean menopelin saa pienellä vaivalla!

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
-kiihtyy kunhan osaa virittää -mahtava ajaa maastossa -hieno kunhan vähän muokkaa ;)
Dåligt: 
eiole
Summering: 
parempi ainaki ku derpi

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
-hyvä kuristamattomana -kone kestää yleensä hyvin -sopivan kokoinen -helppo virittää
Dåligt: 
-liian kallis -vakiona aivan liian laiska -ruma -tulpanvaihto vaikeaa -suuttimen vaihto vaikeaa -ei kiihdy mihinkään vakiona -vikoja tulee paljon 20000kilsan jälkeen
Summering: 
Hyvä mopo jos vaan virittää ja huoltaa ajallaan. Jos haluaa hyvän vakiomopon ja hienon sellasen niin ostakaa derbi mielummin.

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
helppo virittää,ajo ominaisuudet hyvät maastosa kuin tienpäällä.
Dåligt: 
ei tykkää vedestä,varustettu turhan kalliilla ajotietokoneella, jos haluaa virittää niin rajoitin on ajotietokone boksissa joka pitää porata ja jos poraus menii pielee niin kallis ostaa uus boksi.
Summering: 
hintansa väärti.

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
- ei ole, koska DERBIT VOITTAA MENNEN TULLEN!!!!!!!!!!
Dåligt: 
KOKO SAAKELIN MOPO ON IHAN SYVÄLTÄ!!!!
Summering: 
älkää hyvät ihmiset ostako yamahaaa!!!! ostakaa DERBI joka on laatumopo ~ ;DDD

Skriv en ny recension

Logga in för att skapa en recension

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: