Moottoripyörät / KTM / Duke 125 ABS

Bra: 
-Nopeus (Muna-asennossa jopa 120) -Kiihtyvyys -Ulkonäkö -Valoteho - +/-ABS -jarrut -Monikäyttöinen näyttö, joka sisältää mm. keskikulutuksen, tankin toimintasäteen sekä tietysti kaikki normaalit asiat -Kulutus. Taloudellisesti ajamalla jopa 2.5l/100km. -Äänet
Dåligt: 
-Ruma kilventeline, ja KTM powerparts kilventeline maksaa 220e. -+/- ABS -jarrut
Summering: 
Hyvä vaihtoehto nelarikevariksi. Syö hyvin vähän, kiihtyy hyvin sekä kulkee hyvin.

Mopot / Derbi / sm drd pro

Bra: 
Jousitus, jarrut, kytkin, kiihtyvyys, ulkonäkö, ei vikoja yms...
Dåligt: 
Menee vakiona yli 60. kolmosella jo 50.. Osat on kalliita
Summering: 
Osta jos haluat mukavan ja laadukkaan derbin jota ei sähkö viat vaivaa..

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
Dåligt: 
Summering: 
Kyllä on mopopojat nykyään koviä heittää vitsiä. En meinannu pysyä penkillä, kun luin ton toisiks ylimmän viestin jossa kerrottiin dt:n jättävän jopa r1:sen taakseen kiihdytyksissä... huh huh.. itse tuli aikoinaan aina verrattua mopoa kevareihin ja että kuinka niitä jätätti.mutta jo on kehitys mennyt eteen päin kun nykyään jo isompiakin tiputtelevat. Mutta numerot kertoo r1:sen kiipeävät satkuun alle 3sek. Ja kahteen satkuunkin alle 8-9sek. Omassa rytkössessäkin on 175hp...

Moottoripyörät / Honda / CB500

Bra: 
Pyörälläni ajettu noin 65tkm eikä ravistele tai vaeltele. Kiihtyvyys 5s sataseen. Yhdistetty kulutus ollut yleensä 4l/100km Maanteillä ajaessa 120km/h ja välillä hieman nopeampaa kulutus ollut 4.5l/100km kaupunkiajossa rajuilla kiihdytyksillä kulutus ei ole noussut yli 5l/100km. CB:ssä jousitus on hyvä ja vastaa kaasuun mukavasti, pyörässäni oleva hyvä etukate tekee matka-ajosta mukavaa.
Dåligt: 
Noin 5000rpm kohdalla tehokuoppa, tätä kylläkin seuraa 7000-8000rpm välillä tehopiikki (ei huono asia). Pieniä tärinöitä ilmenee alle 3000rpm kierroksilla, minua se ei haittaa: ominaisuus tuo vain tunnelmaa. Ei polttoainemittaria (bensa pitäisi riittää noin 350km ennen varatankille vaihtamista)
Summering: 
Honda CB 500 on edullinen ylläpitää vakuutuksiltaan ja polttoainekuluiltaan. Varaosatkaan eivät ole kalliita. Pyörä on helppo käsitellä ja se on monipuolinen. Se kulkee nöyrästi hiekkateilläkin ilman yllätyksiä. Olen käynyt ajamassa myös metsäpoluilla ja hiekkakuopalla ilman ongelmaa. Iso tankki kulutukseen nähden. Jopa 400km toimintasäde.

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
iha perkeleen hyvä mopoks kiihtyy hyvin ja kulkee sit ku on enskat niin vittu kunno rossiii täytyy sanoo kyl et iha perkeleen hauska vehe suosittelen
Dåligt: 
vakiona ei niin hauskaa kannattaa virittäää vähä tai sit kunnolla et kulkee vituusti
Summering: 

Mopot / Derbi / sm drd pro

Bra: 
Hyvä mopo itellä on tää eikä oo ollu mitään vikoja, ne jotka haukkuu et paska mopo on vaa kateellisia, kun ei oo varaa tähän ite. Kaikki on hyvää!
Dåligt: 
Ei ole minun mielestäni mitää huonoa/vikoja. Tai ainakaan en ole törmännyt semmoisiin.
Summering: 
Hyvä ostos kannattaa ostaa.

Moottoripyörät / Honda / cbr 1000 f

Bra: 
Honda CBR1000F vm2000 66Tkm Hieno pyörä ajaa, vaikuttaa todella luotettavalta. Tuntuma tiehen todella hyvä,Haastaa ajamaan lujaa, ajoominaisuudet vain paranevat vauhdin kasvaessa.Hyvä vääntö, tähän kyseiseen malliin vaihdettu tehoputki ja suuttimet näillä voi olla osaa asiaan. Kulkee ja kiihtyy kyllä todella rivakasti.
Dåligt: 
Ehkä aavistuksen tehottomat jarrut, sekä pienissä nopeukseissa lievästi kankea ajotuntuma (korjantuu heti vauhdin kasvaessa). Alkuperäinen visiiri ohjaa tuulen lähes suoraan kypärään, korjaantuu vaihtamalla korkeampi tai muotoillumpi visiiri (vaihtoehtoisesti parempi kypärä).Polttoaineen suuri kulutus (johtunee vaihdetuista suuttimista pakoputkesta)
Summering: 
Kaiken kaikiaan pyörä jota voin suositella. Riittävästi potkua ja ajotuntumaa joka monesta pyörästä puuttuu. Myös erittäin kestävä, sekä vielä niitä pyöriä jotka ovat moottoripyörän näköisiä.Kaikenkaikiaan loistava peli!

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
ihan hyvä mopo muuten on mutta mittari ei nopeutta jostain syystä nyt näytä..??
Dåligt: 
mulla on tota tollanen vm2010 dt.. mikähä on kun mittari ei näytä nopeutta,, ja vähä osia olen vaihellu,, vilkkua,takavalon ja jne... nii oisko antura paskana vai mikä ??
Summering: 
no ihan hyvä sinäänsä,,,

Mopot / Yamaha / DT 50R

Bra: 
-Just asensin kisapolttimon ja käytin asennushiekkaa ja tuli pari hevosta lisää. -Kampikammion kattovalo ja pakoputken paukkulaakerit koneremontin yhteydessä kampiakseliin laitettu tehopulveria. -uus motorpowerforce 60,3cc tehokisapytty -maski vaihettu ilmanvastuksen vähentämiseksi -kitkaa vähentävä maalipinta. -hiilikuituiset jarrulevyt rasvattu joka päivä. -äänenvaimentimeen vaihdettu patapatavillat. -turbokitin keskikauttainen tuplaänkkäputki -kevennetyt ketjut ja rattaat kestävästä muovista tehdyt. -oma deeteeni kulkee näillä vireillä noin 143,5km/h ja jätättää tonnisen yamaha r1 kiihdytyksessä. (AINIIN JA TULPAN IMUKANAVAA SUURENNETTU)
Dåligt: 
-luumu vakiona tällä hetkellä päärynä -kampikammion kattovalon polttimo palaa usein -palokan tero ei tykkää -omenat jättää -eikka on sairas mies
Summering: 
TEKEE LUUMUISTA MEHUA

Skriv en ny recension

Logga in för att skapa en recension

Ilmainen uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt kartalla siitä, mitä moottoripyöräilyn saralla tapahtuu.

Voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa. Emme luovuta osoitettasi muille tahoille.

Sulje Tilaa uutiskirje: