Bild
Seuraava artikkeli

Kevätaurinko lämmittää jo!

Toimitukselta
MP 13 on nyt messuttu. Viikonlopun jäljiltä kevätauringon säteiden lämpö tuntuu voimakkaammalta kuin vuosiin.

MP 13 –näyttely järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 1.-3.2.2013, mikä ei varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi. Näyttelyvieraita oli reilut 56 000, mikä on yhä kaukana huippuvuosien lukemista. Mutta siitä viis, keskitytään positiivisiin asioihin. Niistä ensimmäisenä mainittakoon, että vieraita oli lähes 3 000 enemmän kuin viime vuonna.

Kolmen päivän aukiolo oli hyvä muutos. Aiemmin hieman turhanoloinen torstai helpotti näytteilleasettajien urakkaa, ja perjantai oli mukavan vilkas heti aamusta lähtien. Ihmisvirta oli tasaista, eikä oikeasti ruuhkaista ollut kuin lauantaina muutamien tuntien ajan. Vieraat olivat lisäksi tulleet katsomaan uusia pyöriä ja varusteita ja aiempina vuosina varsinkin lauantaina havaittavissa ollut känniördäys oli jäänyt lähes täysin pois.

Onnistunut muutos oli myös Petrol Circuksen ottaminen MP-näyttelyn yhteyteen, näin rakennellut pyörät pääsivät reilusti laajemman yleisön ihailtavaksi. Näyttelykaluston taso oli varsin korkea, ja uusiakin pyöriä näyttää talleissa syntyvän tasaiseen tahtiin. Myös Jep Jepin ja Prätkäpajan välinen Bike Build Off oli mainio lisä osastolle.

Mutta mikä kaikkein tärkeintä, uudet pyörät ja tuotteet herättivät vieraissa runsaasti kiinnostusta. Kauppiaat saivat kirjoittaa tarjouksia kynät sauhuten, ja kommenteissa toistuivat myyntitavoitteiden ylitykset. Kuulemma meillä olisi lama päällä, mutta ei se ainakaan messuilla näkynyt. Toivottavasti viikonloppu indikoi alan yleistä nousua uuteen kukoistukseen. Jos vielä Säiden Herra suo meille komeat ajokelit kesäksi, on vuodella 2013 edellytykset olla paras prätkävuosi pitkiin aikoihin!

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.