Bild
Seuraava artikkeli

CBR15: Rutiinitarkastuksia

Toimitukselta
Lähtö Cannonball Bike Runiin on ensi viikolla. On siis aika tehdä viimeiset rutiinitsekkaukset pyörään.
Lähtö kohti Wieniä ja Cannonball Bike Runia lähestyy uhkaavasti. Lehden lukijat ovat ehkä lukeneet, että olen saanut Katanan kunnialla katsastettua ja ehtinyt ajaa alun toista tuhatta kilometriä shakedownia ja pääasiassa se on toiminut oikein hyvin. Viikonlopun – tai oikeammin tämän päivän – pyhitin pyörän tsekkauksille. Ja hyvä niin. 

Lehdestä on myös saanut lukea, että suurin murhe on ollut, etten ole saanut kytkintä toimimaan kuten pitää. Eräs vanhojen Suzukien harrastaja kehotti tarkistamaan, ettei kytkinkeskiö laahaa kruunua vasten. No laahasihan se, joten keskiö käteen ja shimmejä suunnittelemaan. 

Keskiö tulikin yllättäen ulos kahdessa osassa. Osa, jota vasten levyt painautuvat, oli murtunut irti. On aivan käsittämätöntä, että kytkin oli toiminut yhtään millään tavoin, eikä ollut sen kummemmin äännellytkään. Onneksi varaosista löytyi uusi, iskemätön keskiö. Ja onneksi vanha keskiö tuli ylipäänsä otettua pihalle. Paikoillaan ollessa sitä ei huomannut vialliseksi, vaikka levytkin ovat olleet useampaan kertaan kädessä. Kuitenkaan sillä ajaminen pidemmän päälle tuskin olisi ollut kovin hyvästä. 

Muut tarkistukset olivatkin sitten aivan rutiinia, joten nyt pyörä on lähes valmis seikkailuun. Huomenna vaihtuu vielä takarengas uuteen, tänään ei enää jaksa urheilla.. Sen jälkeen tapaankin matkaseurani Juhan ja Juhan pienen pakkausjamboreen merkeissä. 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.