Bild
Seuraava artikkeli

Testin päätös

Piikkitesti 2013
Haikeat jäähyväiset.

Eilen 31.8 heräsin aamulla vähän haikein mielin. Oli pyörien palautus päivä ja testin päätös päivä.

 

Lähdimme iltapäivällä Tampereelle päin Generic peräkärryssä. Ehdin Genericillä ajamaan Nokialta kotiin ja käymään kerran koulussa. Koulusta kotiin tullessani motarilla Genericin takapyörä meni lukkoon. Sen jälkeen se on vuotanut öljyä eturattaan tienoilta ja vilkuttanut moottorivikavaloa. Sen jälkeen en enää pyörällä ajellut, koska ensinnäkään ei voi ajaa jos moottorivikavalo palaa ja toisekseen en pidä Genericillä ajamista turvallisena. Takapyörä lukittui aivan yllättäen. Mitäpä jos se olisi tapahtunut esim. mutkassa tai auto olisi ajanut ihan perässä kiinnii. Allehan siinä olisi jäänyt tai mutkassa suistunut luultavasti ojaan tai vastaantulijan kaistalle. Eikä Generic välttämättä herättänyt niin suurta innostusta, että sillä olisi ajanut vaikka henkensä uhalla.

 

Saavuimme Tampereelle hyvissä ajoin 17:15 vaikka paikalla piti olla vasta 18:00 aikaan. Rupattelimme kolmisen varttia kunnes kaikki olivat saapuneet paikalle ja aloimme miettimään yhdessä pyörien pisteytystä. Pyörien välille syntyi suuriakin eroja, mutta 1. ja 2. pyörien välillä ei eroa juurikaan ollut. En paljasta mikä pyörä voitti testin, mutta jokainen voi varmasti päätellä ainakin häntäpään pyörät/pyörän.


 

Viimeisten pisteytysten jälkeen otimme vielä viimeiset kuvat ja suuntasimme ulos jättämään jäähyväiset kuluneelta testikaudelta.

 

Haluan kiittää muita testikuskeja, kaikkia Biken ihmisiä  ja erityisesti Jargea ja Petri Suurosta, että tämä testi voitiin järjestää. Kaikki testissä oli mukavaa, erilaisten pyörien ajaminen ja erityisesti uusien moottorilajien kokeilu. Jarge ja Petri olivat lähes hämmästyneitä mielipiteistämme. Monet asiat joita he olivat pitäneet hyvinä pyörissä, pidimme me testikuskit usein täysin päin vastaisina. Tälläinen testi, jossa pyöriä testaa niiden "kuluttajaryhmä" ( tässä tapauksessa nuoret), on mielestäni erittäin hyvä asia. Toivottavasti tämän tyyppisiä testejä järjestetään lisää.

 

Vielä kerran kiitos kuluneesta testikaudesta ja toivottavasti nähdään vielä joskus :).

 

-Oula

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.