Bild
Seuraava artikkeli

Montulla ja metsässä

Piikkitesti 2013
Kävin kokeilemassa läheisellä montulla ja sen viereisessä metsässä miten Husse käyttäytyy sille tarkoitetussa ympäristössä.

Kello oli tänään n. 12 päivällä kun polkaisin Husqvarnan käyntiin. Hetken aikaa kun Husse oli savutellut itsensä tarpeeksi lämpimäksi, lähdin ajamaan kohti lähellä sijaitsevia hiekkamonttuja. Kun pääsin perille, ihastelin hetken paikkaa ja nousin taas satulaan. Polkaistuani pyörän käyntiin, kaasuttelin hetken aikaa ympäriinsä kunnes päätin kokeilla hieman jyrkempää mäkeä. Siitä ei Husqvarna meinannut enää nousta, johtuen siitä, että pyörässä on kadulle tarkoitetut nakit. Nappularenkailla mäki ei olisi ollut minkäänlainen este.

 

Kun olin tarpeeksi kauan ajellut montulla, olin lähdössä pois, mutta huomattuani kivannäköisen polun joka johti metsään, päätin että käyn kokeilemassa miten husse suoriutuu pienestä metsäpätkästä. Tuli taas todettua että kaasun vääntämisellä ei ole mitään vaikutusta nopeuteen, mutta kuusenneulasten ja saven lentämiseen kylläkin. Kun olin polkua jonkin aikaa ajanut niin se päättyi ja käännyin takaisin. Kävin vielä montulla jonka jälkeen lähdin kotia kohti.

 

Kotiin päästyäni tulin siihen tulokseen että se pikku metsäpolku laittoi pyörän pesukuntoon. Katsoin samalla kilometrit pyörän mittarista ja niitä näyttää olevan kertynyt reippaasti yli 2000!

 

-Niklas

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.