Bild
Seuraava artikkeli

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Piikkitesti 2013
... ja niin oli myös aika päättää testikesä.

Testin päätös oli 31.8. lauantaina, jolloin ohjelmassa oli enää pyörien palautus Tampereelle ja arvioinnin yhteenveto. Tunnelma oli hieman haikea, koska koko kesän testi oli nyt saatu päätökseen. Kaiken kaikkiaan kesästä jäi hyviä muistoja ja kokemuksia. Oli hienoa päästä kokeilemaan erilaisia piikkejä sekä erilaisia moottoriurheilumuotoja. Olin jo muutaman vuoden ajan haaveillut enduron kokeilemisesta ja nyt tänä kesänä pääsin sitä testaamaan, joten yksi suuri haave on nyt saavutettu. Ehkä vielä joskus tulen kokeilemaan lajia uudelleen. Myös trialin kokeileminen oli mielenkiintoista, sillä siihen ei monesti ole mahdollisuutta.

 

Suuri kiitos BIKE – lehdelle ja erityisesti Petrille ja Jargelle, jotka mahdollistivat tämän hienon kokemuksen ja järjestivät erilaista ohjelmaa pyörien vaihtoon, sekä pyörien ja ajovarusteiden maahantuojille. Myös suuri kiitos muille testikuskeille; Jerelle, Niklakselle sekä Oulalle, toivottavasti näemme vielä tulevaisuudessa.

 

Hauskaa ja turvallista syksyn jatkoa kaikille!

 

-Jenni

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.