Bild
Seuraava artikkeli

Genericistä Hondaan

Piikkitesti 2013
Lomareissun takia kilometrit Genericillä jäivät melko vähäisiksi - muistaakseeni hiukan yli 1000km. Pyörät ovat taas vaihtuneet ja sain ajettavakseni Genericin jälkeen Hondan pienimmän cebarin, 125r:n.

Lomareissun takia kilometrit genericillä jäivät vain reiluun tuhanteen, mutta kyllä siinäkin ehti pyörää kokeilla.

Mielestäni Generic on uskomattoman komea ulkonäöltään, ja se keräsikin jonkin verran kehuja. Samoin äänet, kun pyörän laittaa päälle, voi unohtaa kaiken muun ja nauttia pörinöistä, tähän pärrään ei tarvitse ostaa mitään sliparia ääniä parantamaan.

Genericin heikkouksia ovat takkuileva vaihteisto, hiukan karkea viimeistely, ja paino.

 Ja sitten Hondaan...

Mielestäni Honda tuntuu todella laadukkaalta pärrältä, sillä mikään osa ei turhaan heilu, ja hallintalaitteet tekevät kuten käsketään. Vaihteet menevät päälle samantien, eikä välivapaita tunnu löytyvän etsimälläkään. Hondan ulkonäkö on todella sporttinen, oransseista vanteista lähtien. Pyörää kuljettaa eteenpäin vääntävä nelitahtimoottori ja mielestäni pyörä kiihtyy nelarikevariksi ihan kiitettävästi. Huippuja en tarkkaan tiedä, mittariin sain muna-asennossa 136km/h kunnes tuli pieni ylämäki joka vaikutti samantien.

Miinusta saa hiukan liian kova jousitus.

Luulenpa että tämä pyörä on piikkimarkkinoilla kova sana.

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.