Bild
Seuraava artikkeli

Ensikokemuksia Genericistä

Piikkitesti 2013
KTM 125 Duke vaihtui ja olen ajanut nyt Genericillä noin 250km. Ensikokemukset ovat olleet tähän mennessä vaihtelevia.

Starttasin matkaan Dukella määränpäänäni Keppana Kellari. Matkan pituus oli noin 120km ja sen aikana tuli pohdittua asioita Dukesta. Päällimmäisenä minulle jää Dukesta hyvinä asioina mieleen mm. hyvä ajoasento, hyvä penkki, todella pieni kulutus, hyvät jarrut ja melkein kaikki mitä pyörässä voi kehua. Huonommat asiat ovat lähinnä ulkonäöllisiä, esimerkiksi kilventeline on varmaan rumin mitä olen ikinä moottoripyörissä nähnyt, ja pyörä on aika matala. Lisäksi huonona asiana voisin pitää sitä, että viimeisenä päivänä pyörää pestessäni huomasin, että peilit imee vettä. Pesun jälkeen peilin lasin ja muovin välistä valui pitkään vettä, mikä ei mielestäni ole ainakaan hyvä ominaisuus...

Eipä se matka kovin pitkältä tuntunut asioita pohtiessa joten en huomannutkaan kun saavuin Keppana Kellarille. Ensimmäisenä paikalla oli Oula Hussen kanssa - olin siis toisena paikalla. Ei siinä kauaa mennyt kun kaikki oli koossa ja käväisimme syömässä ja vaihtamassa mielipiteitä pyöristä.

Kun tuli lähdön aika ja sain Genericin avaimet kouraan, niin matka kohti kotia starttasi. Huomasin heti alussa, että tästä tulee pitkä matka... Huomasin heti Genericin huonommat ominaisuudet, joita ovat: huono ja kova penkki, älytön vilkunkatkaisin, peilit joista ei erota tärinän takia mitään, tehottomat jarrut. Myös vaihteisto on vähän takkuileva.


Kotiin päästyäni tutkin hetken pyörää. Pyörä on mielestäni ulkonäöllisesti upea! Ulkonäkö on kerännyt kehuja muiltakin, joten se lienee Genericin yksi valttikortti. Myös pakoputkesta lähteviä pörinöitä naapurin pärrämies kehui.

Uskon, että löydän Genericistä vielä jotain kehuttavaa, kunhan saan sillä kilometrejä lisää. -Niklas

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.