Bild
Seuraava artikkeli

Honda Monkey ja vuoden hauskin vertailu.

KATSO KUVAT!

Uusi Honda Monkey ihastuttaa. Sen myynti sujuu hienosti ja paikka paikoin myydään jo ”ei oota”. Päätimme ottaa uutukaisen koeajoon. Sitten mielemme muuttui ja laitoimme kokonaan suunnitelmat uusiksi. Kaivoimme naftaliinista alkuperäisen Honda Monkey mopon. Vuosimallia 1976. Laitoimme sen ja uuden 125-kuutioisen Monkeyn parivertailuun.

Oliko vertailussa mitään järkeä? Oli, teimme molemmille lukuisia testejä. Testasimme kaikkea tärkeellistä mm. ”paskarinkiä”, kuminpolttoa, keulimista ja jarrutus-sladia.
Vertailun tekeminen palautti meidät sinne mopo aikaan. Sinne, missä pimut olivat jotain niin saavuttamatonta. Televisiokanavia oli peräti kolme. Kovimmat suosikit olivat tuolloin Ritari Ässä ja MacGyver.  Vertailun tekeminen osoittautui aivan mielettömän hauskaksi kokemukseksi. Tässä teille hiukan kuvia, jotka eivät valittavasti mahtuneet lehteen. Toivomme, että kuvat kertovat edes hiukan siitä hauskuudesta, jota koimme tehdessämme vertailua. Vertailu ilmestyy numerossa 8/2018. Numero on jo lehtipisteissä. Tilaajille se on kolahtanut muutama päivä aikaisemmin. 
 

Hei!

Ymmärrämme, että käytät adblockeria, mutta toivottavasti voit sulkea sen sivustomme osalta. Mainokset ovat perusedellytyksenä sille, että voimme ylläpitää sivustoa.